Egyik napról a másikra;azt vettem ésszre hogy KÖVETNEK; FIGYELNEK az emberek Pesten (intenzívebb) és vidéken is (csökkentett módba). Van valakinek hasonló tapasztalata; vagy vmi értelmes hozzászólása ez ügyben?
"Egyik napról a màsikra"
?
Mondjuk, tegyél le "vidéken" pl. egy erdőben egy fa tövébe Ezer Ft.ot.
Jegyezd meg a fát, ahova letetted és másnap menj vissza.
Ha megtalálod az ezrest, akkor csak kényszer képzeted van.
Ami ez után jön az már pszichológia.
Nem; önmagàba a drog ilyet NEM csinàl!(speed +fű)Fentebb ìrtam a kèpletet drog+agy.Igen való igaz anno túltoltam ahogy ìrtad,de nem nem bolundultam bele,nem kaptam semmilyen pszihàtriai kezelèst(làsd feljebb), nem maradtam rajta, ezekhez a megfigyelèsekhez nagyon sok apró(nak) tűnő BELSŐ(legyen az mentàlis èrzêkenysèg/betegsèg,(làtens)skizofrènia vagy lelkiismeretfurdalàs,logika stb.)/KÜLSŐ(!)tulajdonsàg(pl.a fejen 2 forgó,egyedi,KARAKTERES arc(egyesek szerint jókèpű), kìvàló genetika(180cm,73-4 kg,kìtűnő anyagcserèvel,kèk szem(!)(megtudom tudomànyossan indolkolni mèg ezt az aprósàgnak tűnő vmit..) szüksègeltetik.Mindezen tulajdonsàgok kombinàlva a motorikus funkciókkal(egyedi jàràs,mozgàs("van valami a mozgàsodban " c. tèma...),a sportos múltnak IS betudható*(több sport,köztük pl. egy U-NB1es foci),a tökèletes reflexek,reakció idők(amiken anno speed csak tökèlesitett)+az optikus àltal(kèsőbb)megàllapitott 120°(!)os tèrlàtàs, majd ezek tesztelèse(màr tisztàn) mondjuk nemzetközi kamionozàs közben; ,kiegèszìtve egyedi kognitìv funkciókkal(hogy azèrt fel is fogjam mi/ki vagyok,milyen skillekel rendelkezzek).Nem bolond vagyok,nem tartottam magam supermanek/istennek(soha nem is tartottam).Csak nem vagyunk egyformàk, nagyon nem. Vannak emberek akikben több van(olyanok is akik ezt a büdős èletbe nem figjàk fel,vagy nem tudjàk ki adni magukból a maxot ezèrt-azèrt..)...Ez lenne a kisugàrzàs?!(drog hatàsa alatt* Èrzem csak igazàn...)A kognitìv ill. motorikus funkciok összesège a kisugàrzàs(tökmindegy hogy hìvjuk)?!
*èrzem=Speed;CIA ès,titkosszolàlatos cucc, MEGNÖVEL(HET)I az agy azon rèszèt amit Normàl àllapotban nem hasznâlunk...nem mindenkinek(làsd 8.ker-i ciganygyerek). Bàr azt mèg hozzàtenèm ha visszamehetnèk az időben-a tudatlansàg boldogsàg alapon-ezen skillek,tulajdonsàgok birtoklàsànak tènye isszonyat nyomàst rak ràm.Jobb volt előtte minden.Mondtàk màr hogy "Nyomàst raksz az emberre"...nem csak màsra;sajàt magamra is.Meg hogy nem termèszetes halàlt fogok halni...
Szerintem; ha tènyleg ennyi mindent làttam,megfigyeltem,majd felfogtam, akkor elkèpzelhető mèg az is a teljes önismeret,objektìvitàs jegyèben az a tèny,amit fenntebb ìrtam, h NEM maradtam rajta a spèn.(*se kìvűről,se beszèd alapjàn nem mondanàd meg h drogos;vagy higy drogozott-e koràbban). Capisi,coprende, ìgy èrthetőbb?Nem mi..nem baj,nem a te hibàd.Èrtem èn hogy nem èrtitek.Nem erre lettetek tervezve.Nem a te procid a gyenge...Meg azt is èrtem h ez itt; ìgy;ilyen formàba katyvasznak tűnhet.Nem egy könnyed tèma, nem is igazàn ide való,erről a tèmàról nagyon sokat tudnèk ìrni/beszèlni...de a sztori összetettsège miatt(se)-az egyikből jön a màsik- ez miatt nehèz volna itt ezt pàr sorba èrthetően leìrni.Lehetetlen.Ezt èrezni,àtèlni,felfogni...majd a legvègèn àtadni kell(*ebben a sorrendben...az utolsó a legnehezebb)Könyvet tudnèk ìrni...Most ugye az van h "nekem màskèpp jàr az agyam,nem bolond"...ès/vagy mèg durva bekêpzelt is vagyok. vagy.csak egy hülye alkesz kamionos vagyok aki azt se tudja mit beszèl,nem h kisugàrzàs,meg rezgèsszàm,anyàmkinja. Ha meg esetleg lenne bàrmi alapja amit itt ìrok(egy utopia ugye ,hogy se nem nem bolond,se nem segghülye egoista sxardarab) akkor a kèsőbbiekben ìrnèk erről egy dramaturgiàjàban,kronologiàjàban tökèletesen megfogalmazott könyvet,bàr ahhoz mèg kissè fiatal vagyok.*
*szerintem mèg vàr ràm pàr kaland a kisugàrzàsomból(mindegy hogy nevezzük) adodóan. Ja ès nem az èvek tesznek èrettè,hanem azok a külső behatàsok,ingerek amik èrnek èletünk alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!