Egyik napról a másikra;azt vettem ésszre hogy KÖVETNEK; FIGYELNEK az emberek Pesten (intenzívebb) és vidéken is (csökkentett módba). Van valakinek hasonló tapasztalata; vagy vmi értelmes hozzászólása ez ügyben?
Mester, kérlek vezess engem, elbukásra ítélt utamon, lelkem mint gyenge pára szomjazza tudásod és tapasztalatod hatalmas tudását, nélküled nincs rész és egész, mert az univerzum maga vagy, ó hatalmas erőd fordítsd felém, ha engedi az időd!
Oly' csodás megtapaszalás a lényed ily picinyke része is számunkra, balga és ostoba halandóknak!
Köszönöm, hogy nagyságos tekinteted rávetéd legalább egy alantas szócskára amit nagyságodnak cimzék!
Dicsérje a nép az elméd és magasságos lényed létét!
KÖSZÖNÖM, HOGY LÉTEZEL, S LÉTEZHETEM VELED EGY IDŐBEN ÉS RÉTBEN, KÖSZÖNÖM, ÁLDÁS KÍSÉRJE LÉTED, HISZ MAGAD VAGY AZ ÁLDÁS JAVA!
Az ima elmaradt, parszttárs pedig írt, bunkó nulla vagyok, elszomorít e hír. Kérlek Urunk fogadd el bocsánatkérésem, gyorsan pótlon hibám és szánd meg téves lépésem.
MI URUNK KI ÉPP ELSZÁLLT A MENNYEKBEN
KÁBÍTÓSZERT NEKÜNK A NEVEDBEN
A MI MINDEN NAPI SPURINKAT ADD MEG NÉKÜNK MA
NEM VÁGYOK ÉN A MENNYBE
JÓ NEKEM A FÖLDÖN IS
TUDOM HOGY TE VAGY AZ ISTEN, KEZEDBEN AZ ANYAGOM NÁLAD MINDEN HATALOM
ÁMEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!