Volt valakinek hasonló? (Xanax)
Ez full kamu.
14-15 éves gyereknek nem irnak fel napi 2 mg xanaxot,
Mert kb aki zárt osztályon pszhiatrián fekszik ennyit.
Tudom voltam ott. A másik hogy minden ilyen gyógyszernek a beállitása komoly munka, ugyanigy a leállitása is.
Nincs olyan nem irja fel egyik alkalomról a másikra, meg a másik kettőt se! Még akkor se ha rájött amit irsz hogy nem akarsz leszokni róla, azaz függő vagy....
De ez amit leirtál és előadtad az full kitalált hiszti.
Kamu!
fu egyrészt kemény ez az egész sztori. másrészt ha vágysz segítségre,akkor én mindenképp felkeresnék egy másik pszichiátert. de egyebkent, ahogy írtad van egy személy aki fontosabb mindennél. ez mindneképpen jó!! mert szerintem ez sokkal jobban építhet is mint egy egy pszichiáter vgy terápia. azt azért ne felejtsd el-és ezért lefognak pontozni,de nem baj- hogy ne félj,mert már sose fogod elveszteni. ha bármi történne a szívedben örökre ott marad. és akkor is lehet még ugyanilyen fontos és megtehetsz érte bmit. Ő érte. Én kamasz koromba nemtudtam senkibe kapaszkodni 13 évesen. a dédéim vlt a legfontosabb. meghalt. de örökre itt van velem és mai napig sok eröt ad. és akkor mikor teljesen egyedül vltm,mégse voltam,mert ö ott vlt velem,és miatta nem lettem drogos utca gyerek. pedig lehettem vna. de nem! Helyette inkább tanultam! és most művelt ember lettem,aki szereti a szakmaját! :) és nekem is van olyan ember aki kb mindennel fontosabb :)!! szerintem amugy sok mindenkinek van ilyen. és ez jó!! De amugy tényleg ilyen szereket meg nem egyik pillanatról a másikra kellett vna abbahagynod. komolyan néha nem értem az orvosokat.... kb megbolondulnak vgy nem is tudom. föleg a psy-k. legközelebb szerintem kérj a háziorvostól.ö is felírhat amugy benzo-t... de nem lesz legközelebb mert nem érdemes visszaszokni!!! és tényleg szerintem ha hianyzik h vmit bevegyel a magne b6 jo. vgy sima b vitamin complex. bioextra b vitamin komplex 100 dbos,1000 ft a patikaba. még szorongas csokkentonek is jo.
ui.ha nem akarsz terapiara menni nem menj. igazabol csak akkor van értelme ha te is akarod a gyogyulást.
amugy gondolom az egyik diagnozis anorexia is lesz. 47 lg vgy es fogyozol. ne tedd!! tudom mirol beszelek.en is az vgyk/vltm. én pl azert eszem mert megigertem vkinek. :) és ennyi. :) meg mert erös fajdalom csillapitokat eszem es jo lenne ha nem vérezne be agyomrom-de ez már más téma.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!