Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Titeket szólítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Titeket szólítanak le az utcán férfiak?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A helyi zaklató alkeszen és koldusokon kívül nem.
2020. jan. 26. 19:48
 2/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Az adománygyűjtő számít?

Meg 1x tüzet is kértek tőlem.

2020. jan. 26. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám.

Múltkor mosolygott rám egy férfi a villamoson, de aztán leszállt két megállóval később.

Ezen kívül legfeljebb a hajléktalanok szólítanak le.

2020. jan. 26. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Hogyne. Mondjuk mostanában gyászos fejjel a földet bámulva, zenét hallgatva nem szoktak. Mondjuk beszólogatni meg füttyögni nyáron így is...

De mikor még kávézókban tanultam meg naivan nézelődtem, stb, heti rendszerességgel volt valaki

2020. jan. 26. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. jan. 26. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon-nagyon-nagyon ritkán. Így évente-kétévente egyszer kb. 10ből 9szer akkor is valami csöves vagy részeg vagy C-kategóriás állampolgár. Itt most persze nem a szórólapot osztogatókat meg a kéregetőket, hittérítőket számolom, hanem aki feltehetően ismerkedési (dugási?) szándékkal szólított meg. Normális(nak tűnő) férfi egész életem során talán ha 2x szólított meg csak úgy az utcán. De lehet ezzel is sokat mondtam.
2020. jan. 26. 20:26
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Legutóbb pénzt kértek tőlem, mikor a kutyámat sétáltattam. Ismerkedési szándékkal nem szoktak leszólítani.
2020. jan. 26. 20:38
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Régebben előfordult elég gyakran.Az kb 7-8 éve volt,szerintem közrejátszik az is,hogy fiatalabb voltam,sokat sétáltam egyedül,meg nem voltak az emberek annyira telefonfüggőek
2020. jan. 26. 21:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csak olyanok néha, akiket #1 említett. Normális férfiak még soha életemben. Jó, én mindig is ronda voltam. De szebb nők esetén sem látom, hogy annyira jellemző volna. Esetleg a bombázó kategóriánál. Szerintem ma már ez nagyon nem "divat". Az más kérdés, hogy jó-e vagy sem, hogy így van...
2020. jan. 26. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Még soha.
2020. jan. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!