Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek észre a férfiak soha és nem szólítanak meg és hívnak el randira hanem csak neten van esélyem?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 22:34
1/14 anonim válasza:
Bővebben? Korod, stílusod, kinézeted milyen?
2/14 A kérdező kommentje:
Huszas éveim elején, visszafogottan elegáns, aranyos
2016. okt. 19. 22:44
3/14 anonim válasza:
Mert tömegcikk vagy. Nincs benned semmi egyedi ami felkeltené az érdeklődésüket.
Plusz a visszahúzódás és csendesség nem éppen pozitív tulajdonság.
4/14 anonim válasza:
Szerinted ezt látatlanba meg tudjuk mondani?
5/14 anonim válasza:
Üdv a 21.században.. kiment már a divatból az élő ismerkedés ,gerinc és stilus hiányában , szerintem ebbe jobb ha beletörödsz.
randizunk ? :D
6/14 anonim válasza:
#3 talán ismered a kérdezőt,hogy ilyet írsz?Honnan veszed,hogy tömegcikk?
7/14 anonim válasza:
Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül, pont ugyanígy vagyok, pedig még csak annyira kis visszahúzódó sem vagyok. Próbálok mindenkivel kedves lenni, beszélgetni, de a pasiknak csak a nagyszájú csajok kellenek, kivétel nélkül mind csak őket veszi észre, amit valahol megértek, mégsem tudom teljes mértékben elfogadni.
8/14 anonim válasza:
#7-es, ez nem egészen igaz, a nagyszájuak feltűnőbbek de sokszor üresebbek.
9/14 anonim válasza:
A tényleg top pasik szebb csajokat kaphatnak meg, ezért szebb csajokat szólítanak le. A többi pasi meg egyre kevésbé akar élőben lányokat leszólítani. Egy részüknek az ilyen alkalmakkor földbe döngölték az önbizalmát, a másik részük meg azt hallja, hogy ne szólítsanak le lányokat élőben nyilvános helyen, mert oda nem azért mennek.
Kíváncsiságból: Mégis hogy gondoltad, hogy hívjanak el élőben?
10/14 anonim válasza:
Egy kevésbé feltűnő lány is lehet fifigyelemfelkeltő, ha mondjuk apróbb jelekkel a pasi tudtára adja, hogy esetleg szívesen benne lenne valamiben. Akár csak szex, akár randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!