Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen lányt hogy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lányt hogy kell randira hívni?

Figyelt kérdés
Minden reggel látom Őt a buszmegállóban.Olyan kicsit "dívás" lány vagy hogy is mondjam.18-22 között lehet valahol korban,nagyon magas (a cipőjében kb. 190 cm,nélküle olyan 175 lehet),vékony,de a feneke és mellei elég nagyok,szóval bomba alakja van.Gyönyörű az arca,szépen van sminkelve,derékig érő hullámos szőkés barna haja van.Feszülős fekete bőrszerű nadrágban,magassarkú bokacsizmában,szőrmekabátban,és fekete kalapban jár mostanában.Hosszabb körmei vannak,sok ékszert visel (nyaklánc,fülbevaló,sok gyűrű).Elég szigorú arca van.Mindig nézem a megállóban,és a buszon is,nem tudom észre vette e már,még nem nézett rám vissza soha.Egyszer "véletlen" kicsit neki ütköztem,elnézést kértem,akkor kedvesen mondta hogy semmi baj,de nem nagyon nézett hátra hogy ki volt az.Szerintetek hogy szólítsam meg,hogy hívjam randira?
2016. okt. 18. 19:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem vagy külsőre egy jólöltözött 10/10-es arcú, testű, jókiállású, magabiztos férfi, akkor sehogy.

22/L

2016. okt. 18. 19:04
 2/18 anonim ***** válasza:

nem biztos. Van ilyen ismerősöm és nem kell neki 10/10-es, kigyúrt stb.

Derítsd ki egyébként... :P

2016. okt. 18. 19:18
 3/18 anonim ***** válasza:
A szemkontaktus a legfontosabb. Amikor nem kapsz valami reakciót tőle, addig elég kevés az esély a pozitív eredményre.
2016. okt. 18. 19:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Átlagos alkat vagyok,kicsit vékony,183 cm,normálisan öltözök,az arcom is átlagos szerintem.Magabiztos nem vagyok Vele szemben,mert nagyon lehengerlő,az ember kb. meg sem merne nyikkanni a jelenlétében.Egy jó szöveg kellene vagy valami,esetleg indítsak egy csokor rózsával?
2016. okt. 18. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

Mindig az ilyeneket szólítják le és tervezgetik hetekig, hogy hogyan szólítsák le...

Az átlagos, kedves lányokat senki soha észre sem veszi, mindenkinek ilyenek után esik ki a szeme :(

Engem sosem szólít le senki, pedig nagyon örülnék neki. De én nem vagyok 180 centis bombázó bőrnadrágban.

2016. okt. 18. 20:00
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Jajj ne, csak csokor rózsával ne, hacsaknem be akarod égetni ott magadat mindenki előtt, meg hogy jót röhögjenek rajtad.
2016. okt. 18. 20:13
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
#5 ös, ez meg baromság, nekem pont hogy kedves aranyos, mosolygós kisugárzású, természetes arcú lányok jönnek be, én nem a túlsminkelt ribizlik.
2016. okt. 18. 20:15
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Utolsó,azért ribizli mert szebb mint az átlag?Ez elég gáz hozzáállás...Nekem semmi bajom az átlagos lányokkal,Neki sem csak a szépsége fogott meg,hanem az elképesztő kisugárzása is.Van sok átlag lány is akinek csodálatos a kisugárzása,ilyen volt az exem pl.Azért mert a kiszemeltem pont nem átlag,azért még nem kell féltékenyen le ribizni.Amúgy nincs túlsminkelve,ízlésesen van kifestve.
2016. okt. 18. 20:27
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

A feszülős bőr izétől, meg bokacsizmától, meg kalaptól lehet ribizlis beütése egyesek szemében.

Szvsz az ilyenek akkor se vesznek észre, ha az orruk előtt pofára esel, annyira el vannak varázsolva. Biztos a szőke herceget várják, vagy nem tudom :/

2016. okt. 18. 21:06
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Legjobban akkor jársz,ha valahogy szóba keveredsz vele. Pl hova jársz dolgozni (vagy melyik iskolába),hogy mindig ezzel a busszal jársz? Vagy itt laksz valahol ezen a környéken,hogy itt szálsz fel? És onnan már bírsz következtetni,hogy beképzelt nagyképű aki szrik a magadfalyta átlagos férfiakra. Vagy esetleg egy jólelkű rendes nő. Utánna meg valahogy úgy is kiderül,hogy van e valakije. De az ilyen virágot viszek neki ötletekkel állj le mert csak kinevetteted magd sok a többi emberrel,őt meg olyan kellemetlen helyzetbe hozod,hogy még ha lett volba is esélyed azonnal elmegy tőled a kedve
2016. okt. 18. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!