Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy randira hívjon?
Nyáron elkezdtem dolgozni. A munkahelyen megismerkedtem egy sráccal... Pár évvel idősebb nálam, más munkakörben dolgozik, de nagyon sokszor segít nekem a munkában, illetve megkér, hogy én is segítsek neki ezáltal nagyon sok időt töltünk egymás társaságában.. Mindig meg tud nevettetni. :) Mikor beszélünk, nagyon közel áll hozzám. 1 hét és lejár a szerződésem (diákmunka), tehát nem fogunk annyit találkozni :(
Nem hívott még el sehova... Mit mondhatnék neki?
18/L
A férfiak másképp vannak bekötve, mint a nők.
Kedvesség nagy általánosságban = a vonzalommal. Érezned kell, hogy bejössz-e neki vagy sem.
Ha bejössz neki, akkor hívd el te randira. Nagy dolog elhívni valakit meginni valamit? Vagy teregesd ki a lapjaidat, és mond el neki, hogy bejön neked. Kár várni a sültgalambot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!