Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy randira hívjon a srác?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy tetszem neki, de szerintem nem mer, nagyon félénk srác. Mivel lehetne biztatni? Bókolok is neki pedig, sokat érdeklődom felőle.
20/L
2015. okt. 23. 20:38
2/6 anonim válasza:
Akkor vesd fel a témát konkrétabban.
3/6 anonim válasza:
Az addig oké, amit csinálsz, de a férfiaknak soha nem esik le, ha így küld jeleket egy nő. Tapasztalatból mondom, nekem se esett le soha.
5/6 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb simán elhívni?
Nagyon félénk srác, és azt állítod, tetszel neki. Nem hiszem, hogy rossz néven fogja venni, ha te teszed meg az első lépést, sőt.
6/6 anonim válasza:
írd neki azt hogy a mai fiúk milyen félősek, kitalálsz vmi történetet, hogy a csávó két hónapig csak chatelt veled de nem hívott el, pedig lett volna esélye, és ekkor majd érzi hogy, de életképtelen volt az illető, na majd ő megmutatja......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!