Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha az első randira a srác pénzt sem visz magával?
Mikor mondtam neki, hogy üljünk be valahova egy italra, azt mondta, hogy ő most pénzt se hozott magával...nem is azt várom, hogy rögtön hú de milyen drága helyre vigyen, szoval nem kell azzal jönni, hogy biztos egy pénzéhes r.banc vagyok, de szerintem ez a minimum hogy meghiv legalább egy kólára vagy valamire, legyen már ennyire gavallér...vagy csak nekem nagyok az elvárásaim?
Lányok, ti mit szólnátok, ha a pasi ezt csinálná az első randin?
Na, én soha nem voltam ilyen nyámnyila, hogy jaj, nehogy olyan program legyen randin, ami pénzbe kerül!
Ha csak sétálni mentünk a városban és megszomjaztam, én ugyan nem kínoztam magam, megmondtam, hogy most akkor megiszok egy üdítőt és meg is ittam. Senkitől nem vártam el, hogy kifizesse, de hogy csak mert a másik nem hozott pénzt, én se igyak és szenvedjek amíg haza nem érek? Na nehogy már! :D
Nőként mondom, hogy nem minimum, hogy meghívjon bármire is.
Az gáz, hogy valaki egy fillér nélkül elinduljon otthonról, de az meg végülis magánügy.
Első randin (ha nincs hideg) úgyis sétálni szeretek, bár akkor is csak beugrik az ember legalább egy flakon üdítőért egy boltba. (Rossz időben meg valmi csendes kávézó, nem egy anyagi összeomlás...) Egyáltalán nem várom el, hogy akár csak azt a 160 forintos kólát kifizessék, de ha meghívnak, azt sem utasítom vissza, hogy "csakazértis kifizessem a részem".
Nőként azt mondom, igen, gáz!
A régi világban is a férfiak kiváltsága volt, hogy meghívták a kiszemelt nőt egy sütire, kávéra, stb. Nem nagy dolgokra gondolok. Ne vegyünk már el a férfiaktól mindent amitől még egy kicsit is férfinak érezhetik magukat. Így is elnőiesedtek, hagyjuk meg mindenkinek a szerepét. Lassan már ott tartunk, hogy a nő udvarol ...
Én régen is, és most 40 felett is azt tartom, egy pasi első randin hívjon meg valamire,egy kávéra például...aztán ott lehet beszélgetni, ismerkedni. A továbbiakban nem várom el hogy mindig ő fizessen, de első randinál nálam alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!