Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok hozzá, ha első randin egy srác úgy kezdene, hogy puszit adna, majd megfogná a kezetek és úgy akarna sétálni?
ha elotte a mindenfele kozossegi oldalon szet es elcsavartam a fejet es halalra evodtem vele a sok hulye jelecskevel mint :-P vagy :-X es egyebek hasznalataval terhes kommunikacio, akkor azon lepodnek meg hogy nem lesmarolassal indit ;-D
Szoval szerintem a puszi az tok normalis dolog, ha pedig a tandit megelozte levelezes/cseteles vagy mas modon ismerkedes, akkor meg szep hohy igenis probalja megfogni a kezem es abbol legalabb tudom, hogy tenyleg randi van!!! hurra
(en is idosebb vagyok es igen a mi idonkben ugy meg ot eve is nalam ez volt a meno es lany vagyok...)
Interneten ismertem meg a páromat, másfél hét (és napi többszöri levelezés) után találkoztunk és arcra puszival kezdtük (én kezdeményeztem).
A kezemet csak a randi vége felé fogta meg, miután megkérdezte.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!