Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha az első randira a srác pénzt sem visz magával?
Mikor mondtam neki, hogy üljünk be valahova egy italra, azt mondta, hogy ő most pénzt se hozott magával...nem is azt várom, hogy rögtön hú de milyen drága helyre vigyen, szoval nem kell azzal jönni, hogy biztos egy pénzéhes r.banc vagyok, de szerintem ez a minimum hogy meghiv legalább egy kólára vagy valamire, legyen már ennyire gavallér...vagy csak nekem nagyok az elvárásaim?
Lányok, ti mit szólnátok, ha a pasi ezt csinálná az első randin?
"férfiak kiváltsága volt"
Ez aztán a kiváltság.:D Ma már az a férfi kiváltsága, hogy drága kocsit, ékszert vehet a nőnek, ha szexet akar.
Hááát nekem ez elég fura.
Ha én elmegyek valakivel sétálni minimum hogy viszek pár száz ftot. Föleg ebben a kánikulában ha netán megszomjazom tudjak inni valamit.
Aki meg háborog ezen mert olyan smucig annak gratula. Én ha valakivel már randizok azt komolyan gondolom, szoval nem sajnálnék töle egy 200ftos 2 deci üditöt. De lehet én vagyok ilyne jo fej:D de elsö randin a pasiban legyen már annyi hogy ennyit áll. :) utána majd viszonzom :)
ennyi 22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!