Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nő hogy hívjon randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogy hívjon randira egy pasit?

Figyelt kérdés
Egy helyen melóznak de diákként.
2015. júl. 29. 22:33
 1/9 Fish1 ***** válasza:
87%
Szerintem ez a pasi dolga lenne. Ha érez valamit, vagy érdeklődik, ne legyen már olyan fatökű, hogy nem meri megtenni az első lépést.
2015. júl. 29. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:
"Szia Géza! Holnap ihatnánk együtt egy kávét, ha van kedved."
2015. júl. 29. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy mi pasik is csináljuk. Mi ezen olyan nehéz?
2015. júl. 30. 00:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne hívd randira, csak hívd el egy találkozóra. Ha együtt dolgoztok, akkor nem kell erőltetni, hogy ez márpedig randi. Mármint valószínűleg az lesz, de nem kell eltúlozni. Csak mondd neki, hogy "hű, ez után a nap után annyira jól esne egy sör/pizza/koktél/kávé, nincs kedved meginni/enni velem egyet?". Ez nem olyan, mint elhívni másnap este 8ra egy vacsorára. Érzed a különbséget a kettő között? Nem hívod tisztán randira, mert azt esetlg lehet, hogy ő sértőnek érezné a férfiasságára, de egyértelműen nyitsz felé, majd ő elhív legközelebb másnap este 8ra vacsizni vagy egy filmre.
2015. júl. 30. 02:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Lökd fel és mondd meg neki hogy ezért kárpótlásul meg kell hívnia egy kávéra meló után
2015. júl. 30. 03:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Sehogy! Ez a fiu dolga. A lany legyen csabito es kacer, de ha a sracnak eszebe sem jut kezdemenyezni, akkor hiaba futos a koroket. Az meg mar milyen ciki, ha a lany bedobja magat, randit eroltet ... a srac pedig tojik a fejere!?.
2015. júl. 30. 06:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Hallgass a kettesre! Mi pasik egyszerűek vagyunk: mondd, mit akarsz, és azt megértjük!
2015. júl. 30. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt legutóbb, hogy annyit mondott a srác, hogy gondolkodik rajta, hogy elhívj fagyizni... Aztán én meg megkérdeztem, hogy melyik nap lenne neki jó XD

Sajnos a legtöbb pasi még akkor sem biztos magában, ha a nő már elmondta neki, hogy van esélye...

2015. júl. 30. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
vagy kérdezd meg voltál már ebben az xy kávézóban? van kedved eljönni velem meló után?
2015. aug. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!