Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy randira hívjon egy pasi?
Kasszás vagyok egy boltban, ő bejár hozzánk vásárolni. Kedves velem, mindig ott hagyta a visszajárót. De újabban elkezdte mondogatni hogy "Nem akarsz az én munkahelyemnél dolgozni?" kérdezem miért? Azt mondja: mert akkor gyakrabban láthatnálak. Meg mondtam hogy már sok pénzt hagytál itt, vidd el, erre ő: a 2 szép szemedért kapod. És mosolyog. Múltkor meg azt mondja: meddig vagy? megvárjalak? Egyik alkalommal meg szabadságon voltam és kérdezte hogy hol voltam ennyi ideig mert alig látott engem. Mondtam hogy szabin, de senkinek sem tűnt fel csak neked :D Erre mondta hogy "Hát hiányoztál nekem"
Na de ennyi. Hogyan érhetném el hogy kibökje hogy találkozzunk valamikor? Vagy lehet nem is érdeklem csak hülyül?
Aaaz amúgy :D
Eleinte nem is érdekelt, áhh mondom nem az esetem, de olyan aranyos :D Már alig várom hogy jöjjön, ha nem jön nézem az órát hogy "na ma sem jött" eskü hiányzik nekem :D
Te jó ég már a boltban is ismerkednek az emberek nekem meg sehol nem jön össze soha semmi ÁÁÁÁÁ!
Na mind1 :D
Am sztem ne kéresd magadat hívd el te randira,fizetni úgyis ő fog szal nem kell félned xD
Kasszás?
Na bármennyire is jó arc vagyok, azért egy Kasszással még én se mernék poénkodni, mert csak egy suhintás és már oda a lelkem.
Drágaságom, kinyitod a kis szácskádat és elhívod te őt.
Egyenjogúságot akartatok, nemde? Akkor meg viselkedjetek is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!