Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy randira hívjon egy pasi?
Kasszás vagyok egy boltban, ő bejár hozzánk vásárolni. Kedves velem, mindig ott hagyta a visszajárót. De újabban elkezdte mondogatni hogy "Nem akarsz az én munkahelyemnél dolgozni?" kérdezem miért? Azt mondja: mert akkor gyakrabban láthatnálak. Meg mondtam hogy már sok pénzt hagytál itt, vidd el, erre ő: a 2 szép szemedért kapod. És mosolyog. Múltkor meg azt mondja: meddig vagy? megvárjalak? Egyik alkalommal meg szabadságon voltam és kérdezte hogy hol voltam ennyi ideig mert alig látott engem. Mondtam hogy szabin, de senkinek sem tűnt fel csak neked :D Erre mondta hogy "Hát hiányoztál nekem"
Na de ennyi. Hogyan érhetném el hogy kibökje hogy találkozzunk valamikor? Vagy lehet nem is érdeklem csak hülyül?
De sztem csak poénból mondta hogy megvárjalak?
Persze majd elhívom én...Dehogy hívom, eddig sem hívtam soha pasit randira ezután sem fogok. Szép is lenne...
De akkor ezek szerint bejövök neki? Vagy amúgy az is lehet hogy csak hülyül nem?
Na ennyit a fenenagy egyenjogúsdiról...az egyenlő elbánás meg jogok azok kellenek, bezzeg ha tenni is kell érteni valamit, egyből gyorsan vissza a csigaházba...
Lehet lepontozni nyugodtan.
Start!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!