Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jussunk túl a Facebook-os beszélgetésen, hogy végre randira hívjon? Tobbi lent.
Sziasztok!
15/L vagyok,és múlt héten találkoztam egy helyes fiúval,táncoltunk sokat(bálban voltunk,de elotte nem ismertuk egymást) meg beszélgettunk is,aztán hazamentunk.( O kért fel engem).Másnap bejelolt Facebook-on,és napokig tobb órát beszélgettunk/beszélgetunk. Most is kétnaponta beszélunk,rám ír,eddig én csak egyszer írtam rá.
Egy suliba járunk,de ritkán találkozunk,de olyankor mindig koszon és mosolyog.
Szeretnék már túllenni ezen a Facebook-os beszélgetésen,mert én tényleg nagyon szeretek vele beszélgetni,de tobbre értékelem a rendes beszélgetést a virtuálisnál,és szeretném ot éloben is jobban megsimerni nem csak a neten keresztul.
Csakhogy én lány vagyok,mégse hívhatom én randira!
Mit tegyek hogy elorébbjussunk?
Nyugodtan hívd el.
Amúgy meg említsed meg csak lazán hogy mikor hogy érsz rá.
Mondtam neki hogy mikor vagyok szabad,nem reagált semmit.Ugyanarra a filmre akarunk elmenni moziba,erre sem mondott semmit.Amúgy a fiú 18 éves.
De én nem merem randira hívni.
Lehet hogy o sem? Kérlek segítsetek.
Tuti nem,a családja nagyon kedves.Csak nem értem hogy ha mindig rám ír és próbál beszélgetni velem.
Biztosan nem csak barátként tekint rám,ez tisztán lejott az elso találkozásunkkor.
De akkor miért nem lép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!