Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kicsikarni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kicsikarni egy visszahúzódóbb srácból, hogy randira hívjon?

Figyelt kérdés

A suliban szinte soha nem látom sajnos, de facebookon egész nap beszélünk már három hete, és rengeteget mesél magáról, meg rólam is kérdezget, bókolt is már, szóval én úgy érzem, tetszem neki. Viszont azt is írta, hogy félénk az ismerkedésben, meg neki amúgy is kellenek az érzelmek... Elérhetem valahogy, hogy randira hívjon?

20/L

2015. ápr. 18. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a századik ilyen kérdés, és kezdem nem érteni ezt a teljesen aktualitását vesztett felfogást. nem lenne célravezetőbb, ha te hívnád el?
2015. ápr. 18. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Hívd el te!
2015. ápr. 18. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elhívhatod te is.

Àm ha nagyon ragaszkodsz hogy ő hívjon meg, akkor célozgass rá. Mond hogy téged nem hív senki randira, pedig szeretnéd.. Vagy ilyesmi..

2015. ápr. 18. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:

azért nem kötelező kezdeményezni. sőt, van olyan srác, akit kifejezetten zavarba hoz.

sztem csak simán vesd be a női trükköket.

nekem már volt ilyen. dumáltunka csajjal, erre megkérdezi h tudok e korizni, majd mondja h mennyire szeret korizni de most nincs itt a nemtomkije akivel szokott menni. ez mondjuk elég magas labda, csak a hülye nem hívja el a csajt :D szóval ilyesmiket ki lehet találni simán, főleg most h jó idő van és egy csomó szabadtéri lehetőség is van ami amúgyis jobb mint az uncsi étterem

v pl. ismerősöm úgy jött össze a csajával h az állítólag elvesztette a kulcsát ezért kénytelen volt nála aludni. mondjuk ez is elég átlátszó, d eműködik

2015. ápr. 18. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a megoldás, hogy te hívod el, ennyi.
2015. ápr. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!