Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés, de lehetséges, hogy a kis melleim miatt nem szólítanak le soha férfiak az utcán?
Egyébként csinosan öltözködöm, szép lánynak mondanak :)
És nem, nem buzerálom folyton a telefonomat nyilvános helyeken :D
20/l
Hülye válasz, de ha csak a melleid miatt szólítanak le, az addig tart, amíg megismerik. Elismerem, hogy kellemetlen, de semmiről nem késtél le.
Egyébként azoknak a férfiaknak, akik hosszú távban gondolkodnak, természetesen fontos a mell (is), de korántsem ez a döntő.
Biztos van 1-2 aki ezért, ahogy biztos van olyan is azért mert szerinte túl vékony vagy, megint pár aki szerint túl kövér vagy, aztán akinek nem tetszik a hajad...
Kár ezen filózni :)
7: nyugi, én is folyton ezt hallom, és hiába mondom, hogy ez max kevés "átlagosan" kinéző lánynál van így, akik kifejezetten megteremtik hozzá a lehetőséget és keresik azt, mindig engem szidnak, hogy hazudok, vagy valamit rosszul csinálok.
Nekem is kis mellem van, jól nézek ki, de alapvetően nem viselkedem úgy, nyilvános helyen, hacsak nem kifejezetten az a célom, egyáltalán nem keresem a kapcsolatot másokkal. Így nyilván nem is fognak leszólítani. Viszont amint kicsit olyan közegbe kerülök és kicsit teszek is érte, a kis mell egyáltalán nem hátrány már, értelmes férfi ilyesmin nem akad fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!