Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ilyen férfiak szólítanak le az utcán. Melyiket kellene választanom?
Nagyon ritkán szólít le akárki is, egy évben maximum kétszer. Az egyik fajta, aki két mondat után felajánl egy kis "hétvégi szexet". A másik, aki egyből azzal szólít meg, hogy "szép a melled", "jó a s*gged" és hasonlók - annyira megijeszt vele, hogy inkább menekülök. Normálisan megszólítani nem szoktak, csak így. Ugye, a nőknek csak válogatni kell, akkor nekem melyiket kellene választanom?
Nem öltözöm kihívóan, nincs kint semmim, nem hiszem, hogy a megjelenésem az oka, hogy csak ilyenek találnak meg.
egyiket se,ha nem akarsz pocsék élményt.....
azért találnak meg ilyenek,mert csak ilyen fajta szólít le nőket
inkább ne belőlük keress magadnak hapsit
Az a baj,hogy nem csak ezek léteznek.De te ezeket szeretnéd felnagyítani. Nem kéne.
Én például egyetemen többször próbálkoztam,odamentem szolidabbnak,kedvesebbnek tűnő nőkhöz,a reakciók: van aki szó nélkül faképnél hagyott,kinevetett,van aki meg arra hivatkozva hogy ő milyen elfoglalt,és nem ér rám,csak ritkán, hát vicc.Mert neki tízszer kell buliznia a barátnőivel,meg találkozni egy héten,akiket sok éve ismer és azóta ezt csinálja... tehát nem is érdekeltem magyarul... csak még őszinték sem tudnak lenni....
De interneten is sokszor próbálkoztam már,ugyanezek a reakciók voltak,de a legtöbben még vissza sem írtak...
24/F
A valóságban meg lehet, hogy pozitív visszajelzést kapnak a gyáva kukacok, ha összeszednék magukat, mert talán a társkeresőn nincs fent az, akit az utcán nem mernek leszólítani.
Kérdező, az utcán engem sem szólítottak még le ezek a szegény normális férfiak. De nem vagyok gondolatolvasó, hogy kitaláljam, hogy ki akarna leszólítani. Valahogy engem is inkább a defektesek és a tahók találnak meg az utcán. Majd ha indítanak gondolatolvasó tanfolyamot, elmegyek, és kifejlesztem ezt a szuperképességet... :-D
Szoktam leszólítani nőket az utcán. Egy részük csak néz, hogy mit akar ez itt, egy részük tudja kezelni a helyzetet, de nem ismerkedik. Van aki megadja a számát, de valahogy sosem veszi fel a telefont, ha hívom.
Mindegy, próbálkozom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!