Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg választanom kell az áhított élet és a család között? Mi a véleményetek? Van e megoldás erre?
Érdekes dilemma ;) Nem bántani kívánlak, de még nem értél meg a családanya szerepre. Élj, csinálj "karriert", és ha eljön az idő, meg hozzá egy megfelelő férfi majd érzed merre tovább.
Gyermek, azt mondják érdemes 30 éves korig szülni, egyszerűbb, könnyebb sok szempontból. Szerintem 35 éves korig belefér ;)
Szerintem ha megtalálod a számodra megfelelő férfit, akkor ne engedd el. Biztos ő is szívesen utazgatna, felfedezné veled a világot, másrészről biztosan támogatna az elképzeléseidben.
Én egyetem után (vagy ha lehetséges), egyetem mellett már családot alapítanék és utána utazgatnék.
Családdal is lehet világot látni. Meg ha már idősebb vagy és nagyok a gyerekek, akkor is el tudtok menni a férjeddel utazgatni. Ezt nem csak fiatalon lehet, idősebb fejjel is jó élmény.
De ha te még éveket kint akarsz élni, és 35-40 évesen elkezdeni családot alapítani, akkor az eléggé kicsúszhat a kezedből.
Azt mondom láss még világot később is, most alapozd meg a jövődet.
Szia!
Úgy gondolom, előbb-utóbb választani kell, de nem most. Tapasztalj, utazgass, ha teheted, a család kérdése pedig majd magától jön úgyis. :)
Arra gondolok, hogy valószínűleg azért frusztrál az, hogy esetleg választani kell/kell majd, mert nincs párkapcsolatod, így az egész csak egy gyenge képzet, amibe nem tudsz kapaszkodni, nem úgy, amikor már ott van a képben egy bizonyos pasi, akiért képesnek kell lenned áldozatokat hozni, amennyiben szükséges, különben nincs értelme együtt lennetek. :)
25/F
Én is ilyen vagyok kicsit. Bár én fiúba és így talán könyebb , mert egy ilyen menő előélettel 35-40 évesen is lehet találni akár még fiatal bnőt is.
Egyébként szerintem is a karrierista verziót válaszd, egy párkapcsolat sose tudna lekötni, mint ahogy engem se tudott sose. Próbáltam de végül mindig a szabadság nyert :)
Esetleg próbálj meg nem annyira kötött kapcsolatot kialakítani, ahol a másik fél is elég laza, nem vagytok együtt de mégis kicsit, esetleg egy hasonló érdeklődésű fiú. Az is jó lehet ha csak jó barátságokat kötsz fiúkkal, és akkor a későbbiekben abból már lehet többet is kialakítani ha arra fogsz vágyni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!