Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak 90%-a megbámul....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak 90%-a megbámul. Miért nem szólítanak le soha?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy jól nézek ki, a legtöbb lánnyal ellentétben elég formás vagyok, és az arcom sem csúnya. Mindig megnéznek, megfordulnak utánam, de soha nem jönnek oda besélgetni.

Mi ennek az oka?

Nem kérek üzeneteket.

2017. okt. 18. 17:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%
Pedig írtam volna.
2017. okt. 18. 17:47
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
Dolgozz az önbizalmadon és ennek ne a szexualitás legyen az alapja. Akkor majd bevonzod.
2017. okt. 18. 17:49
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
A legtöbb lánnyal ellentétben? Nem kis egód van
2017. okt. 18. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Hé, Te ott, igen, aki felrakta a kérdést. Elmész randizni az utánam következő kommentelővel, ha csávó?
2017. okt. 18. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
#4 Nem hiszem.
2017. okt. 18. 17:52
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
hát ha elolvasol itt vagy 20 kérdést hasonló témában hogy pl. ismerkednétek-e az utcán/buszon, akkor láthatod hogy a nők nagy része a háta közepére sem kívánja a dolgot, így aztán annak is elmegy a kedve tőle akinek amúgy eszébe jutna
2017. okt. 18. 17:54
 7/17 anonim ***** válasza:
59%

Lehet h túl szép vagy és úgy gondolják, h egy ilyen nővel úgyse jönne össze. V azt hiszik, van vkid.

Vagy bármi...ezer oka lehet.

2017. okt. 18. 17:55
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon kevés férfi elég bátor egy idegen nő leszólításához, viszont a vizuális élményt azért még szeretnék befogadni. Te sem biztos, hogy örülnél neki, ha leszólítanának: ha valóban megtörténne, szerintem köpni-nyelni nem tudnál és ösztönösen, gondolkodás nélkül mondanál nemet - mint a legtöbb nő ilyenkor. Más eljátszadozni a gondolattal és megint más, ha ott vagy egy valós helyzet kellős közepén.
2017. okt. 18. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg süt rólad az ego, azért.
2017. okt. 18. 17:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Menj oda te.

Egyébként senki nem akarja, hogy feljelentsék zaklatásért.

2017. okt. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!