Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőt tényleg ilyen baromi sokan szólítanak le?
Sok nőt megkérdeztem, azt mondják napi 20-30 férfi kezdeményez náluk ÉLŐBEN (az interneten a határ a csillagos ég, az nem is számít már kezdeményezésnek).
És ezek még csak az átlagos nők voltak. Aki egy kicsit is csinos azt meg még ennél is többen környékezik meg nap mint nap. Hová fajult ez a világ? Régebben, a szüleim idejében nem volt ez a nagy hajsza és versengés a nők után, annak idején a férfiak is olyan értékesek voltak mint a nők. Mostmeg.. minden nő egy főnyeremény.
Uhh akkor jó ronda lehetek. :D Nálam 1 évben nem próbálkozik be 30 srác. Na mindegy. :D
Napi 30 pasi...ez kicsit kamu szagú.
Évente 1-2 srác szólít le élőben, fb-on is ennyien szoktak írni. Eddig átlagosnak gondoltam magam, de ezek szerint biztos csúnya vagyok :D
21N
Azt gondolom hogy azért ennyien naponta nem kezdeményeznek egy nőnek! Gondolj csak bele! 20-30 férfi?
Azért ahhoz állandóan kellene hogy valaki ott nyüzsögjön egy nő mellett. És most mondok 2 órát, kb, amennyit esetleg valahol közterületen (bolt, park, stb..) járhat egy nap egy nő. Hiszen 24-ből, alszik 7-8-at, dolgozik 8-at, tehát.. max amikor ügyeket intéz, vagy munkába megy.
Van akinek olyan a munkahelye hogy állandó kapcsolatban van emberekkel, pl. eladók, de ott sem tudom elképzelni..
A legtöbb férfi túl nyuszi ahhoz hogy leszólítson egy lányt az utcán, max. van aki bókol is nekik, de sokszor ennyiben is marad a történet. Tehát szerintem azért ez egy kicsit erős túlzás!
Ne már! :D
Mielőtt férjhez mentem, jó ha évi szinten 1-5 férfi környékezett meg. Akkor ezek szerint én is valami bányarém lehetek. :D
Baromság..
Jó nő vagyok, tényleg. Látom, hogy tetszem a férfi kollégáim nagy részének, de nem próbálkoznak.
Persze a közvetlen környezetem tudja, hogy barátom van, de azok közül, akik nem..nos onnan is csak 1 férfi van, akit úgy igazán érdekelnék.
Az utcán leszólítás..egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor szólítottak le utcán és írtak nekem facebookon az elmúlt 1 évben.
Szóval hazudnak. Egyszerűen nem igaz, hogy ennyien kezdeményeznek náluk.
És mondom, jó nő vagyok, szép arc, csinos test, jó kisugárzás és ezt most mindenféle egoizmus nélkül.
Amikor épp szingli voltam, kb. fél évig, és ennek így híre ment a nagy ismerősi körben, akkor is 4-5 férfi jelentkezett, akiknek azonnal tudtam a szándékát.
Azt persze nem tudom, hogy azok a nők milyen körökben mozognak, azt viszont igen, hogy én mérnökök között. A cégnél a dolgozók mindössze 10%-a nő, és akkor ebben már benne vannak a HR-es lánykák is. Az én részlegemen sokkal kisebb ez a szám.
Ha ez lenne a dolgok mércéje, akkor azt hihetném, hogy ronda vagyok, mert még senki sem szólított le.
Ennek ellenére mégsem hiszem ezt.
Mindig volt barátom, most is van.
Lehet a kislányos arcom miatt nem szólítottak még le, mert az nem olyan vonzó mint egy nőies arc.
De emiatt biztos nem fogok letargiába esni. :)
A többit nőt sem szólítja le naponta 20-30 férfi, kamuznak, hogy fényesítsék az egójukat mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!