Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőt tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőt tényleg ilyen baromi sokan szólítanak le?

Figyelt kérdés

Sok nőt megkérdeztem, azt mondják napi 20-30 férfi kezdeményez náluk ÉLŐBEN (az interneten a határ a csillagos ég, az nem is számít már kezdeményezésnek).

És ezek még csak az átlagos nők voltak. Aki egy kicsit is csinos azt meg még ennél is többen környékezik meg nap mint nap. Hová fajult ez a világ? Régebben, a szüleim idejében nem volt ez a nagy hajsza és versengés a nők után, annak idején a férfiak is olyan értékesek voltak mint a nők. Mostmeg.. minden nő egy főnyeremény.

2016. szept. 24. 14:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Évente 1-2 élőben, facebook-on csak arabok írosgatnak, vagy negyvenes amerikaiak, hogy legyek én a meglévő gyerekük új anyja. Társkeresőn nem vagyok fent, tehát az nulla. Így összességében is csak 1-2 férfi kezdeményez nálam ÉVENTE - pedig se csúnya, se kövér nem vagyok, legalábbis sok nálam kevésbé előnyös kinézetű nőt látok az utcán.

Milyen hajszálról és versengésről is beszélsz?

2016. szept. 24. 16:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem hetente szoktak 1-2x leszólítani, betalálni:D A napi 20-30 pasi eléggé hazugságnak tűnik:D
2016. szept. 24. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

Jo no vagyok (njncs elfogultsag) de 20-30 pasi nem szolit le naponta, leven irodaban dolgozom, napi 8 ora ebbol egy ora amig hazaerek, gym (de ott se leszolitas van hanem en spec futok) szoval mindent osszegezve meg havi atlagot sem tudok vonni.

Olyan van, h bejovok sok pasinak, ki is mutatjak de az h direktbe valaki odacsmorogjon az utcan es elhivjin kavezni, az kb fel evente 3 szor ha megesik.

Mondjuk volt mar olyan h munkayarsak elhivtak randizni, de azt nem veszem leszolitasnak leven ismerem. Ez a 20-30 pasi akkor hiheto ha a csaj valami piaci arus, vagy szorolaposztogato egy teren, vagy hostess vagy valami hasonlo munkakore van.

2016. szept. 24. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
45%

Hol kell lenni, hogy napi 20-30 férfi kezdeményezzen? :O nekem ez hihetetlennek tűnik

Nem vagyok egy csúfság, de az elmúlt 2 évben 3x szólítottak le, ebből kettő csak megjegyezte hogy csinos vagyok, 1 meg utánam kiabált, hogy nem akarok-e dugni. Értem nincs versengés.

Nyilván ha minden este bulizni járnék, több lenne a leszólítás, de hát nem járok.

2016. szept. 24. 18:18
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

A 20-30 sztem is túlzás, vagy ilyen buta kiscsaj, aki már egy kedvesen feltett "Meg tudnád mondani, hol van a mosdó" típusú kérdést is kezdeményezésnek könyvel el.

Mondjuk aki pultos egy kocsmában, arról elhiszem, h napi 10 leszólítást kap, mert a piától felbátorodva ki mást szólítananának le, mint a pultost, akkor is, ha nagy se.ggű, csúnyácska, kövérkés, kiálló fogú.

2016. szept. 24. 18:47
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:
22%
Hát engem nem, pedig jó nő vagyok (bár keveset mosolygok, biztos azért nem jönnek oda 20an egy nap!! :DD) Napi 20-30? A pasik nem olyan bátrak ám. Nem kell mindent elhinni, amit mondanak.
2016. szept. 24. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Jónéhány éve tömegközlekedek Pesten elég sokat, és eddig összesen kb ha 2 leszólításnak ha voltam tanúja, de azokban sem vagyok biztos, hogy az volt. Én speciel sosem szólítottam még le senkit.
2016. szept. 24. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!