Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rontják el magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rontják el magukat sokan tetoválásokkal?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lányon látom mostanában, hogy a kezük összevissza van varrva és színes mit tudom én micsodák, nem a tetoválás a visszataszító, hanem hogy olyan mint amit én óvodás koromban rajzoltam. Például az éjjel nappal budapest Sári akit tudok név szerint, hogy ilyesmire gondoltam.

Az ízlésesen elkészített sima fekete, kicsit diszkrétebb viszont bejön.

2016. szept. 10. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Mert ok nem te,es nekik meg az jon be.

ilyen tok egyszeru a valasz

2016. szept. 10. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Főleg ronda tetkóval.
2016. szept. 10. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Mert tetszik nekik és divatos. Nekem semmibajom a tetkókkal.

A tucattetkók is jók valamire. Ha másra nem, az idióta idézetekből könnyek kiszűrhető, hogy a tulajdonosa sem okosabb.

2016. szept. 10. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt én is kérdezhetném... Egyszerűen nem értem, csinosak, szépek és egyik alkar, másik alkar színes, mintás rajzzal. A derékon, hason, oldalon írás, elolvasni nem lehet. Hiába magyar, de menő a kínai, stb.

Én már ezen nem gondolkodom, az ő bőrük, nekik így tetszik. Nekik meg én vagyok furcsa, tetkó nélkül. Esetleg kérdezd meg tőlük vagy ha van ilyen ismerősöd.

2016. szept. 10. 23:24
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
azzal van a baj, hogy divatmajmok. Tök mindegy mi, csak tetoválás legyen! Nekem is undorító, ott ahol nőnek tetoválása van, oda nem tudnék puszit adni
2016. szept. 11. 02:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Igazándiból csak most lett elfogadva társadalmilag itthon a dolog hogy tetoválás, ezért terjedt el nagyon. Pont ez miatt még kevés az olyan tetováló itthon mint külföldön, és ezért láthattok néhol gagyibb tetoválásokat.

De külföldön (igen itt nyugatra gondolok) már elég régóta varrják magukat az emberek rendesen. Meg ugye sok ember csak magára varrat valami apró dolgot, és világít rajta... semmi háttér semmi satír.

A másik dolog meg az értelem. Én attól őrülök meg ha valaki azért tetováltat magára valamit mert van jelentése, hát pont hogy baromira megváltozik x év alatt a véleményed és már totál nem fog tetszeni a jelentése.

2016. szept. 11. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert nekik az tetszik. Az ő testük, ő életük.

Nem neked kell tetszeniük, hanem saját maguknak.

2016. szept. 11. 09:22
 8/11 Titusztitusz ***** válasza:
A divat...A divat...Egyébb kérdés esetleg?
2016. szept. 11. 09:29
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

Én sem értem.

Nincs szebb egy szép női testnél, szép bőrnél.

Erre összefirkálják, mint a gyerekek az oviban.

Pedig nem tartom maradinak, de szerintem nem nőknek való.

A másik meg az, hogy mi van, ha megunja?

2016. szept. 11. 12:19
 10/11 A kérdező kommentje:
épp ez a zavaró hogy háttér meg satír meg oda az egész bőre, én például az alkaromra meg melkasra csinálnék valamit ha lenne olyan ami megtetszik, de pl olyat hogy belső alkarra valami kisebbet, olyat semmiképp sem ami a teljes bőrfelületet fedné.
2016. szept. 11. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!