Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha túl sokan hívnak randira?
Olyan bonyolult ez az egész, mert akik meg igazán tetszenek, azok persze csak ritkán hívnak el, pedig nem a legjobb pasikról van szó. De nem tudom, hogy elmenjek-e a többiekkel, mikor szinte biztos, hogy felesleges, bár tény, hogy nem szeretem elsőre megítélni az embereket. Csak hát minden napra jutna valaki, mindenkivel még sem mehetek el.
Szerintetek várjak arra, amíg nagy ritkán elhív valaki olyan, aki tényleg tetszik, vagy inkább használjam ki a lehetőségeket?
Én mennyi időt elpazaroltam azzal, hogy arra vártam, akitől reméltem valamit, ahelyett, hogy a biztosat választottam volna.
Élj a lehetőségeiddel, ha nem akarsz boldogtalan lenni.
Mit csináljak, ha túl sokan hívnak randira?
Dicsekedj vele gyk-n ;)
Sehogy! Olyannal menj, aki tetszik. Bízz az ösztöneidben! Teljesen felesleges köröket futni, a másikat pedig hagyni reménykedni.
30/F
Engem ha olyan hív randira,aki nem tetszik,akkor nem megyek el.Ilyen egyszerű.
Bár én a viszajelzések alapján szép és "jó csaj" vagyok,többségében jó pasik hajtanak rám.
De ha te nem vagy valami szép,akkor nem teheted meg,hogy ennyire válogass...vagyis megteheted,csak kicsi az esély rá,hogy így valaha is lesz barátod :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!