Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barbiikah2013 kérdése:
Nagyon gáz ha 13 éves vagyok és még sohasem csókolóztam? Nagyon sokan hívtak már randira de félek elmenni mert félek h elrontom.
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 19:50
1/13 anonim válasza:
nem,nyugodtan várhatsz még vele
2/13 Tomark válasza:
nem gáz, am fiu vagy vagy lány mert nem mind1
és azse mind1 hogy hanyadikos vagy mert ha 6 akkor nem gáz, ha 7 akkor se annyira még, ha 8 az már talán kicsit főleg ha fiu vagy de sztem lányvagy annak tünsz
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, az a gáz hogy így gondolod. Gyerek vagy még, van még bőven rá időd!
4/13 anonim válasza:
2. válaszolónál meg el se olvasd mit írt, mert úgy látom ő is nagyon gyerek szinten van, 14 évesnél nem lehet több. Van még időd, egyáltalán nem gáz.
5/13 anonim válasza:
Az nem gáz, hogy ennyi idősen még nem csókolóztál. Még ráérsz. Inkább az, hogy csak azért nem mész el, mert ennyire bizonytalan vagy. Kicsit legyen több önbizalmad!:)
6/13 anonim válasza:
Én meg 16,5 évesen csókolóztam először, na bumm! Mégsem maradtam le semmiről.
7/13 anonim válasza:
Na és ha elrontod akkor mi van? Azt írtad, nagyon sokan hívtak randira. Amit az egyiknél elrontasz, azt majd a következőnél kijavítod.
8/13 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, még bőven ráérsz
9/13 anonim válasza:
Van aki 18-20 éves koráig nem csókolózik. Sőt, a legtöbben nem is kezdik el addig. Amúgy a randi nem kislányoknak való, a csókot nem lehet elrontani akárki akármit is mond, és a csók a szex előszobája tehát ha belemész dolgokba nem biztos h oda jutsz ahová még el mernél menni.
30F
10/13 anonim válasza:
Én is 14 évesen csókolóztam először. Szóval nem vagy lemaradva semmiről és nem, ezt nem lehet elrontani. Csináld úgy, ahogy épp érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!