Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha 13 éves vagyok és még sohasem csókolóztam? Nagyon sokan hívtak már randira de félek elmenni mert félek h elrontom.
Az idősebb nemzedékhez tartozom, de azért nagyon érdekelnek a fiatalok problémái. Ahogy telnek az évek mindjobban megnyilvánul egy sietség, hogy minél hamarább a korunknak és életkori sajátosságainak nem megfelelő dolgokat műveljenek. Hova siettek drága fiaim, leányaim. Hiába vagytok fizikailag képesek valamire , nem azt jelenti , hogy pszichikailag is fel vagytok készülve , ezért vagytok idő előtt kiégve, a csalódások tömegétől megcsömörödve 20..22 éves korotokra, azért nem tud a fiatalság 50..70% majd később bele illeszkedni a normális családalapitásba.Az ember a fizetését nem költi egy nap alatt mert akkor fekete napok jönnek a következő fizetésig.Olyan dolgokat csináltok amire éretlenek vagytok, amire nem vagytok felkészülve és utána hiába a sirás..rivás.
A virágot sem szedik le virágzás előtt. Mindnnek az életben megvan a maga ideje és azt jó bevárni.Ha 14 éves korokra mindent megakartok élni, mi marad azutánra, Ne gondoljátok , hogy a korai virágzás örök.Jön az unalom , a kiégettség, a képtelenség egy normális kapcsolatra. Én azt mondom ne siessetek az élet úgy van elrendezve hogy van idő mindenre, az éretlenül leszedett gyümölcs savanyú.A lelkes , energiával teli gondtalan ifjúság csak néhány év, de gondoljatok az érett korszakra , az öregségre, amit senki nem kerülhet el , ha fiatalon meg nem hal. Tehát mindent az idejében sietség nélkül. Semmiről sem maradtok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!