Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csókkal le lehet bukni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csókkal le lehet bukni, vagy valljam be a lánynak hogy még nem csókolóztam sohasem és nem volt bnőm se, nem lenne ez égő 23 évesen?

Figyelt kérdés

Már ismerkedünk egy ideje de én az elején azt mondtam hogy már volt 1 bnőm akivel együtt voltunk egy ideig , mert ha azt mondom hogy nem volt féltem hogy nem fogom érdekelni..

Viszont nem tudom mi lesz így az első csóknál, mit javasoltok mit tegyek?

2013. jan. 14. 23:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
nem biztos, hogy lebuksz, majd azt mondod, hogy nagyon régen csináltad.
2013. jan. 14. 23:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond meg neki.
2013. jan. 14. 23:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Le lehet, de kit érdekel? ha szeret, akkor nem számít, én konkrétan még örülnék is neki, ha én lennék az első, akivel xy személy csókolózik, ha meg nem tetszik neki, akkor úgyse egymásnak vagytok teremtve
2013. jan. 14. 23:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell hazudni? :/
2013. jan. 14. 23:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Mondd csak meg neki, velem is pont úgy volt, hogy őszinte voltam valakivel és még mondta is hogy ez az őszinteség nagyon tetszik neki
2013. jan. 14. 23:50
 6/17 Joshy Ca$h ***** válasza:

Nézd csak csefy milyen rutinos? Talán te is így csináltad :D

Ne mond meg, a kutyát nem érdekli ha tetszel neki!

2013. jan. 14. 23:52
 7/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy tetszek neki de nem szeretnék pont neki hazudozni :( De félek ha utólag mondom el úgy hogy előtte már mást mondtam abból baj lehet. Viszont ha azt mondom hogy régen csináltam az lehet hihető?
2013. jan. 15. 00:13
 8/17 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy neki már volt kapcsolata és fiatalabb mint én, nekem viszont még nem.
2013. jan. 15. 00:14
 9/17 anonim ***** válasza:

jól tetted, egy 23 éves szűzzel senki sem kezdene (kivéve hogy nem tudja hogy szűz :3)

f19 szűzike

2013. jan. 15. 00:54
 10/17 anonim ***** válasza:

figyelj, én már sok csajjal smároltam (fiatalabbakkal, idősebbekkel) és tudom azt, hogy mindenki másképp csókol, van aki nagyon jól, van aki nagyon rosszul. volt egy 19 éves csaj aki nagyon jól csinálta, de volt már 40-es nő is, aki olyan béna volt, mintha először csinálná...

szóval ha azt mondod neki, hogy már régen csináltad, akkor simán el fogja hinni, sztem simán hihető...

amúgy nem nagy valami a csók, bocsi, ez most hülyén fog hangzani, de lehet gyakoronod kéne. csak annyi, hogy az egyik ujjadat nyalogasd körbe-körbe a nyelveddel... a csaj nyelvével is végeredményben azt kell majd csinálnod... javaslom, ha oda fogtok kerülni, akkor először csókold meg a száját, majd dugd be a nyelved... probálj lassú és érzéki lenni... és szépen nyalogasd majd a nyelvét... lehet észre sem fogja venni, hogy először csinálod... úgyhogy még az sem biztos, hogy magyarázkodnod kell :D

jah igen... el ne kezdj a csók előtt magyarázkodni, mert az átlátszó lehet... max akkor mondd el, hogy régen voltál csajjal utoljára ilyen helyzetben, ha úgy érzed, béna voltál... akkor valószínűleg, ha bejössz neki és szeret, csak azt fogja mondani, hogy "áh, ugyan".. és a következő pillanatban el is felejti... szóval ne csinálj ebből nagy ügyet! sok sikert! :)

2013. jan. 15. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!