Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csókkal le lehet bukni, vagy valljam be a lánynak hogy még nem csókolóztam sohasem és nem volt bnőm se, nem lenne ez égő 23 évesen?
Már ismerkedünk egy ideje de én az elején azt mondtam hogy már volt 1 bnőm akivel együtt voltunk egy ideig , mert ha azt mondom hogy nem volt féltem hogy nem fogom érdekelni..
Viszont nem tudom mi lesz így az első csóknál, mit javasoltok mit tegyek?
Na, ez a tízes ez nem is olyan rossz válaszadó.
Én tök öregen csókolóztam először lánnyal, de soha meg sem említettem neki, hogy jártam-e előtte valakivel vagy, hogy csókolóztam-e előtte.
Amikor jött a pillanat akkor magamhoz húztam a lányt és egy enyhe szájra puszival nyitottam. A többi igazából jött magától. Nem mondta, hogy "hú, de béna vagy" és nem húzta a száját. Viszont ő elég jó volt.
A lényeg, hogy ha nem fogadod meg a tízes tanácsát, akkor hagyd rá a lányra, majd rávezet a dolgokra úgyis.
Köszi a válaszokat :)
"öregen csókolóztam" :D:D:D Mégis mennyire öregen? :D
Azt fogom mondani hogy régen csókolóztam már, remélem be fog válni :D
tudom, hogy ezt nem nekem írtad, de azért hozzátenném, hogy én (az öregen először csókolózó) nem hazudtam semmit. szimplán még mielőtt valaha is felmerült volna a téma már magamhoz húztam. ennyi volt.
egyébként kérdező: 21.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!