Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők (sokan) miért ingerültek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (sokan) miért ingerültek és miért vesznek bármi jellegű érdeklődő kérdést támadásnak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel tinderen. Diplomás stb, nagy társasági 27 éves nő. Beszélgettem vele 3 napig, de elég sokat naponta és minden nagyon jól ment. Randira akartam hívni. 4. napon ez volt:

-Szia

Hogy telik a munka?

-Szia ne haragudj máskor beszélünk.

Addig is szia

-Igen, értem.

Miert? Szabadna tudni?

Közbe jött valami probléma?

-Nem hiszem hogy beszámolóval tartozok neked

-Csak erdeklodtem, nem akartam mást.

-A szamonkerest még a paromtol sem turon el,nem hogy egy ugymond idegentol

Majd maskor

-Nem kertem szamon, csak hianyoztal, hogy egesz nap nem beszéltünk.

-Bocsi,de erre ugrok

-Miert vagy ingerult?

Eszemben sem volt felzaklatni téged, csak kerdeztem h van e valami. Pl sok munka, stb?

-Máskor beszélünk

Rendben?

Ne haragudj

-Csak szerettelek volna még jobban megismerni.

-De nem mondtam azt hogy erre nincs esély, csak ma nem tudunk beszélni, ez nem azt jelenti hogy máskor sem fogunk☺

-Rendben. Szep estet. Nem foglak zavarni. Ha gondolod, majd irj legy szives. Jo ejt 🙂

Csevegés vége

Azóta eltelt két hónap, már nem írtam rá, természetesen ő sem. Már ismerőseim között sem vagyok fent. ..Túllőttem a célon?

2016. júl. 22. 08:31
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
De ugye addig teljesen jól elvoltunk, nagyon érdeklődő volt. Sok közös egyezőpontunk volt. Aztán gondoltam 4-5 nap után elhívom randira, de ugye esélyem sem volt...
2016. júl. 22. 08:32
 2/40 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez a nő napi szinten kikészített volna.....
2016. júl. 22. 08:37
 3/40 anonim ***** válasza:
84%
Megértem, én is utálom az ilyen jellegű kérdéseket. Én azért, mert rohadt erőltetettnek érzem.
2016. júl. 22. 08:40
 4/40 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy volt ilyenek pár hónapja ismerkedés közben, hogy jól alakultak a dolgok, aztán azt mondta a paplány (igen, az volt, anyám élettársa azt mondta, hogy azok sem szentek már, egyik ott náluk a kollégiumban már több férfival lefeküdt a férje mellett)), hogy 4 pasival randizgatott, és nem én kellek neki. Persze az más eset, de úgy érzem, hogy a legtöbb mai nő ismerkedés közben több vasat tart a tűzben, sőt szerintem néha túl sokat. Volt olyan, hogy randin nem az én nevemet mondta, hanem másik pasiét.
2016. júl. 22. 08:44
 5/40 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor milyen kérdést tegyek fel, ami nem erőltetett?
2016. júl. 22. 08:45
 6/40 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy értetlen vagy, mintha nem is magyarul írna.

Korrektül leírta, hogy most nem tud/akar beszélni, majd máskor.

Tehát nem azt írta, hogy soha többé, csak mondjuk holnap... te meg feszt írogatsz neki, hogy de miiiééééért?

Egyébként nem tudhatod, éppen miért nem volt alkalmas, bármi lehet a háttérben, egészen hétköznapi ok vagy egy rendkívüli is. Lehet, hogy épp csak határidős munkája volt. De lehet, hogy most halt meg egy közeli rokona, és senkivel nem akart cseverészni, és nem is akarta elárulni egy idegennek, aki aztán kínosan érzi magát, ömleng, stb.

Azt sem tartom teljesen egészségesnek, hogy pár napot beszélgetsz vele, és KÉT HÓNAPIG eszed magad, hogy mi történt vele azóta. (De nem írsz rá...)

2016. júl. 22. 08:47
 7/40 A kérdező kommentje:
Ha ő nem ír rám, én sem fogok. Mert megint az lesz, hogy ...láttátok.
2016. júl. 22. 08:52
 8/40 Költőnő? ***** válasza:
90%
Úristen. Ezzel engem is fel***tál volna. Dolga van, kész. Mit kell ezen részletezni?
2016. júl. 22. 09:00
 9/40 A kérdező kommentje:

Költőnő.

Köszönöm, de nem a te válaszodra vártam. Mert téged 5 éve (igen, akkor is voltak fincsi válaszaid) is felb.szott még egy fagyira meghívós kérdés is. Szóval köszönöm, de belőled nem kérek.

2016. júl. 22. 09:02
 10/40 A kérdező kommentje:
Szóval eddigiek alapján nyugtázom. Ne kérdezz semmit a neten, mert tolakodás, ne akarj ismerkedni ott, mert tolakodás. Szóval senki se ismerkedjen ott.
2016. júl. 22. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!