Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők (sokan) miért ingerültek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (sokan) miért ingerültek és miért vesznek bármi jellegű érdeklődő kérdést támadásnak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel tinderen. Diplomás stb, nagy társasági 27 éves nő. Beszélgettem vele 3 napig, de elég sokat naponta és minden nagyon jól ment. Randira akartam hívni. 4. napon ez volt:

-Szia

Hogy telik a munka?

-Szia ne haragudj máskor beszélünk.

Addig is szia

-Igen, értem.

Miert? Szabadna tudni?

Közbe jött valami probléma?

-Nem hiszem hogy beszámolóval tartozok neked

-Csak erdeklodtem, nem akartam mást.

-A szamonkerest még a paromtol sem turon el,nem hogy egy ugymond idegentol

Majd maskor

-Nem kertem szamon, csak hianyoztal, hogy egesz nap nem beszéltünk.

-Bocsi,de erre ugrok

-Miert vagy ingerult?

Eszemben sem volt felzaklatni téged, csak kerdeztem h van e valami. Pl sok munka, stb?

-Máskor beszélünk

Rendben?

Ne haragudj

-Csak szerettelek volna még jobban megismerni.

-De nem mondtam azt hogy erre nincs esély, csak ma nem tudunk beszélni, ez nem azt jelenti hogy máskor sem fogunk☺

-Rendben. Szep estet. Nem foglak zavarni. Ha gondolod, majd irj legy szives. Jo ejt 🙂

Csevegés vége

Azóta eltelt két hónap, már nem írtam rá, természetesen ő sem. Már ismerőseim között sem vagyok fent. ..Túllőttem a célon?

2016. júl. 22. 08:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
4%
Mert a nők minden szavadba többet képzelnek, mint amit mondasz vagy gondolsz, és ezen az általuk kitalált pluszon sértődnek meg.
2016. júl. 22. 10:48
 32/40 Költőnő? ***** válasza:
96%

Hát ha én 10 éve itt vagyok (amúgy nem) és szted egész nap itt lógok és ráérek (amúgy nem), akkor ezt azt jelenti h te 10 éve itt vagy és egész nap ráérsz az én hszeim figyelgetni. Köszönöm, hogy ekkora tényezőnek titulálsz, de nem vagyok az. Racionálisan persze nem tudod megindokolni, miért nem adtam kielégítő választ, konkrétan az a problémád (ez a reakciódból tisztán lejön), hogy egyszer egy hülye fagyis kérdésnél valszeg a tőlem megszokott nyers stílusban a kis lelkecskédbe mertem taposni és nem tudsz túljutni rajta.

Tudod, belém senki nemtudom itt ekkorát taposni, mert veled ellentétben úgy tűnik; van életem gykn kívül is. (Még ha hihetetlen is). Vádaskodás helyett fel kéne nőni, ha már ebbe a kategóriába karcolgatsz.

2016. júl. 22. 10:56
 33/40 anonim ***** válasza:

Hát ez a költőnő tiszta cuki :D

Figyelj szerintem csak fel húzta éppen valami, vagy cikinek tartotta a válaszát a csaj, kb ez a két lehetőség van szerintem. De ezt csak ő tudja.

További szép napot mindenkinek.

2016. júl. 22. 11:27
 34/40 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a csaj helyében ott dobta volna le az egszijat az agyam, amikor három nap után benyogod a hiányoztált.
2016. júl. 22. 11:46
 35/40 anonim ***** válasza:
25%
Idegbeteg a nő. Kicsit te is túlhúztad, rá kellett volna vágnod, hogy ok, majd írj akkor és ennyi. Az a gond, ezt a nőt megszívatta valami gyökér előtted. Egyértelmű abból: "A szamonkerest még a paromtol sem turon el,nem hogy egy ugymond idegentol" Tehát már számonkérték, csesztették ezelőtt és most rajtad veri le. Semmiképp sem kiegyensúlyozott nő. Én pontosan azt szoktam tenni, hogy bedobok egy horgot a nőnek, pl. hogy mesélek egy érdekeset, ha lesz időd stb. és várok, hogy magától mennyire keres fel. Ha 2 napig nem keres magától, akkor hagyom a fenébe, mert az ilyen nő nem érdemli meg a figyelmemet, nem fogok bohóckodni egy nő figyelméért sem. Tiszteletben tartom a magánéletüket, nem vagyok tolakodó, tapadós, de kifejezem érdeklődésemet. Ha nem harap rá erre , elengedem cirkusz nélkül. Sok nő azt hiszi, csak a férfi feladata felkeresni őt.
2016. júl. 22. 12:25
 36/40 anonim ***** válasza:

# 34

Ott a pont. :D

2016. júl. 22. 12:26
 37/40 A kérdező kommentje:
Nekem nem hiányzott, csak érdeklődtem iránta. Nem szoktam 3 nap után szerelmet vallani
2016. júl. 22. 12:27
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem hiányzott?

Akkor ezt minek írtad neki?

"Nem kertem szamon, csak hianyoztal, hogy egesz nap nem beszéltünk. "

2016. júl. 22. 23:21
 39/40 anonim ***** válasza:

Eléggé egyértelműen leírta, hogy most nincs rád ideje. Ilyenkor fogod magad, és leállsz, nem kérdezősködöl hanem kussolsz és vársz. Férfi létemre engem is felidegesít ha szépen leírom, hogy most nem alkalmas és erre a másik fél mégis kérdezősködik és beszélgetést kezdeményez. Senkinek sincs szüksége ilyen nyafogós emberekre, akik nem értenek a szép szóból.

Elég szánalmasan jöttél ki a beszélgetésből.

Majd ha lesz ideje, akkor beszélgettek.

2017. jún. 19. 13:53
 40/40 anonim ***** válasza:
A kérdező annyira elbeszél a válaszolók mellett, hogy nehéz elképzelni, hogy ez nem szándékos. Nem reagál semmire, pedig tök értelmes válaszok voltak.
2017. jún. 19. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!