Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők (sokan) miért ingerültek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők (sokan) miért ingerültek és miért vesznek bármi jellegű érdeklődő kérdést támadásnak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel tinderen. Diplomás stb, nagy társasági 27 éves nő. Beszélgettem vele 3 napig, de elég sokat naponta és minden nagyon jól ment. Randira akartam hívni. 4. napon ez volt:

-Szia

Hogy telik a munka?

-Szia ne haragudj máskor beszélünk.

Addig is szia

-Igen, értem.

Miert? Szabadna tudni?

Közbe jött valami probléma?

-Nem hiszem hogy beszámolóval tartozok neked

-Csak erdeklodtem, nem akartam mást.

-A szamonkerest még a paromtol sem turon el,nem hogy egy ugymond idegentol

Majd maskor

-Nem kertem szamon, csak hianyoztal, hogy egesz nap nem beszéltünk.

-Bocsi,de erre ugrok

-Miert vagy ingerult?

Eszemben sem volt felzaklatni téged, csak kerdeztem h van e valami. Pl sok munka, stb?

-Máskor beszélünk

Rendben?

Ne haragudj

-Csak szerettelek volna még jobban megismerni.

-De nem mondtam azt hogy erre nincs esély, csak ma nem tudunk beszélni, ez nem azt jelenti hogy máskor sem fogunk☺

-Rendben. Szep estet. Nem foglak zavarni. Ha gondolod, majd irj legy szives. Jo ejt 🙂

Csevegés vége

Azóta eltelt két hónap, már nem írtam rá, természetesen ő sem. Már ismerőseim között sem vagyok fent. ..Túllőttem a célon?

2016. júl. 22. 08:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ha mondjuk az ominózus hölgy elmondta volna, hogy ez és ez történt, akkor megértettem volna, és nem keresném addig, még ő nem akarja."

De 3 napi ismeretség után nem biztos, hogy közöd van hozzá, és az is lehet, hogy hosszú lett volna elmondani.

2016. júl. 22. 10:13
 22/40 Költőnő? ***** válasza:
100%

Jajj, bocsánat, hogy nem azt írtam, hogy a csaj tahó. Tudod, semmi más nem kell ide, mint egy kis felnőtt beleérzőképesség. Mondd csak, a válasz melyik része nem tetszik? (Tudom, az egész). Csak tudod én is pl úgy vagyok ezzel, hogy ha napközben pörgős a nap, vagy estére gyűlik össze a to do, akkor én se szívesen veszem az írkálást. Kedvesemmel épp ezért elég annyi, hogy bocs de most dolog van. Ok, addig nem írkál, van annyira értelmes és felnőtt ember, hogy tudja, hogy amint van egy kis időm; írok.

Megírta korrekten, h dolga van, nem egy szó nélkül tűnt el bunkó módon.

5 év hosszú idő tudod és jó esetben változunk. Bennem nem hagyott ilyen mély nyomot a fagyis kérdésed, de a válaszodból vmiért az a tippem, hogy ez neked nem igazán sikerült.

Ezen mondjuk én a helyedben eltöprengenék.

Na minden jót.

2016. júl. 22. 10:14
 23/40 anonim ***** válasza:
95%

"Este 8 tól 11 ig beszéltünk mindig. Tehát mindig ráérek..."

Hát ne hari, nekem három óra írogatás az rengeteg egy nap. Nekem van rokonom is olyan, aki szeretek, jól kijövünk, de miatt offline a facebook chatem, mert ő is órákig képes írogatni, és teljesen kiakaszt, mert én nem érek rá arra, hogy órákig írogassunk oda-vissza. Találkozni, élőben beszélni más, de mikor itthon vagyok, aludnék, vagy csinálnék valamit és akkor állandóan megy a pittyegés órákig és nem lehet megszabadulni tőle, mert akkor ez a vége, hogy még én vagyok a paréj..

De nagyon durva, hogy még most sem fogod fel, mi veled a baj.

2016. júl. 22. 10:15
 24/40 A kérdező kommentje:
Csak költőnő te már kb 10 éve itt vagy és egész nap ráérsz. Legalább 10 ezer kommentedet olvastam már itt.
2016. júl. 22. 10:16
 25/40 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyvet, amit ajánlottam, a nyelvésznő a saját házasságának felbomlását is az eltérő beszédstílusokból vezeti le. Én is olvastam, sokat segített.
2016. júl. 22. 10:16
 26/40 anonim ***** válasza:
Mi volt az a fagyis kérdés?
2016. júl. 22. 10:18
 27/40 A kérdező kommentje:
3 óra írogatásban ő többet írt le magáról, mint én magamról. Ő többet kérdezett rólam, mint ő róla. De gondolom nektek napi 3 perc elég is egy pasiból...Ha meg a párotok, aki napi 2 órát lássátok max, attól több, az már sok belőle...
2016. júl. 22. 10:18
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"De gondolom nektek napi 3 perc elég is egy pasiból...Ha meg a párotok, aki napi 2 órát lássátok max, attól több, az már sok belőle..."

Ne vonj le rólunk következtetést. Kérlek, ne fogadd meg a tanácsom, és a könyvet se olvasd el. Nem érdemled meg.

2016. júl. 22. 10:20
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy nagyon úgy látom, hogy te vagy, aki mindent támadásnak vesz. Nő vagy?
2016. júl. 22. 10:23
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom az ilyen kérdéseket. Ha már valaki nem a kérdező mellé áll ,akkor mindenki válaszát támadásnak érzi,és próbálja megmagyarázni,hogy miért neki van igaza és kiforgatja a másik szavát.
2016. júl. 22. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!