Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 175 centis pasinak barátnője?
Nem túl alacsony?
Szinte mindenhol én vagyok a legkisebb, a nők 180 centik, a férfiak meg 200 centi körül vannak, még a női átlag magasságot sem érem el:(
csezd+ te annyira elvagy szálva magadtól!! most azt hiszed ,h mindenki hazudik és csak neked van igazad és azt hiszed ,h 200 centi méteres zsiráfok járkálnak mindenhol!!!
és erre fogod ,h nincs barátnőd... :S jesszus..
és a válasz a kérdésre:
persze ,h lehet ,hogy ne lehetne?!!
OMGGGG!!!
Oké, elismerem, kicsit elfogult voltam, és nem hazudtatok:)
Azért lehetett mert nekem ez kényes kérdés, sokat jelent nekem.
Na, most hagyd abba a nyafogást.
175 centis vagyok pont. A magyar arany átlag :)
Boldogult csikókoromban ('90-es évek) volt egy rakás 170 körüli és magasabb barátnőm is, és csak meregették a szemüket, amikor arra biztattam őket, hogy vegyék csak fel a magassarkú cipőjüket, élveztem azt, hogy elnéznek fölöttem.
Persze egy rakás rövid kaland volt ez, de nagyon arcos dolog beállítani úgy a haverokhoz a kocsmába, hogy a csaj a válladra könyököl :)
Ne légy kövér, tudj táncolni, legyen jó dumád és légy udvarias. A többi nem számít.
(Nálunk nagyanyám majdnem egy fejjel volt magasabb nagyapámnál, az esküvői fotóik is mind olyanok, hogy nagymami ül :). Szóval családi hagyomány.)
37/ffi
Én ha hiszed, ha nem 152cm vagyok :)
Felénk is a fiú átlag magasság 175 (Dél- Dunántúl) és a lányok meg átlagban 160-175 között mozognak, aki ennél magassabb az már fura felénk (lányok közül) :D
19/L úgyh én már nem fogok nőni :)
152 az aranyos lehet:)
Én is dunántúli vagyok, közép dunántúl.
Haver egyet értek és érzek veled!
Én is 19 vagyok de csak 170+ 1-2 centi.
Sok sok gyakori kérdésben olvashattuk , hogy a "férfi" 180tól kezdődik. Még a 160 alatti lányok is ezt irkálták!
Nekem kicsi a farkam , 65kiló vagyok , van pocakom és még izmos se vagyok. A barátnőm aki 165 centi körül van megcsalt egy 1-2centi híján 2 méter közeli palival.
Na ezért érzem én magam genetikai hulladéknak!
18:01
Neked legalább volt barátnőd:)
Gondolkodtam ezen a magasság dolgon, nem hiszem hogy 5-10-15 centi ennyit számítana, meg egy 160 centis lánynak minek nála jóval magasabb pasi?Az ilyen lány szerintem hülye.Egy magas csajt még megértek, hogy egy 175centis csaj mondja hogy számára 180+ a férfi mert ő magas, de egy alacsony lánytól vagy egy közepestől ez a 180+követelmény elég furán hangzik:D
az egy dolog , hogy volt , gáz és kész.
ma a csajoknak egy számít csak. kockás hasú téjlor láúréntes legyél meg robért páttínzonos.
Ha nem vagy kigyúrt és nagy pénisszel megáldott emberi lény akkor elhúzhatsz a vérbe. Ez van genetikai hulladék vagyok!
19 vagyok de ha legközelebb barátnőt akarok akkor 25évesen fogom megtenni! Ekkorra már nagyjából átértékelődnek a dolgok! Nem a pia , a full izom , a buli és a kurvulás a lényeg , hanem egy normális barát , kapcsolat , család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!