Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 175 centis pasinak barátnője?
Figyelt kérdés
Nem túl alacsony?
Szinte mindenhol én vagyok a legkisebb, a nők 180 centik, a férfiak meg 200 centi körül vannak, még a női átlag magasságot sem érem el:(
2010. júl. 21. 13:53
22/52 anonim válasza:
Férfiak: 175 cm Nők: 165 cm.
Öregeknél: Férfi: 170 cm Nő: 160 cm.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
sok ész... nem kell erre fognod ,h nincs barátnőd..
nem a magasságod a baj..
én is 157 vagyok. akkor én nem érem el a női átlag magasságot?
23/52 A kérdező kommentje:
19 vagyok.
2010. júl. 21. 14:16
24/52 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ismerkedjetek össze!
25/52 anonim válasza:
én 15 vagyok és 166 cm, de nemhiszem hogy már nőni fogok. :P
15/L
26/52 anonim válasza:
jaj fogd már be én vagyok 177cm és nem ezen gondolkozom mondjuk én vagyok jelenleg 15/F szóval még nem itt van a vége
27/52 A kérdező kommentje:
Akkor könnyen beszélsz mert te is leszel 185 legalább, úgy könnyű.Sajnos én nem nyertem a gén lottón.
2010. júl. 21. 14:26
28/52 anonim válasza:
a nők 180 centik?!?!hol?!?!férfiak 200 centi körül?hol?mondjuk én 194 vagyok, de azért az túlzás h mindenki ilyen magas lenne...tényleg nyitott szemmel kéne járnod...18/f
29/52 anonim válasza:
Én meg férfi létemre 165 cm vagyok, és mégsem rinyálok itt és sajnáltatom magam. Bár téged nem a magasságodért kéne szánni.
30/52 anonim válasza:
én 166 cm vagyok, de nem hiszem hogy már nőnék :P
de nemis baj, így vagyok jó :P
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!