Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van olyan h jópár 21-22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van olyan h jópár 21-22 éves pasinak nincs barátnője?

Figyelt kérdés
És mért nem próbálkoznak h legyen? Ha egy csaj kezdeményez feléjük, mért utasítják vissza? Egy csomó ilyen 21-22 évest ismerek....nem értem őket...Szerintetek mi lehet a dologban?
2011. szept. 4. 14:18
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
74%
az hogy dugni akarnak,kiélni magukat,nem egy olyan kapcsolatot ahol nincs meg a szabadságuk
2011. szept. 4. 14:26
 2/45 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkinél más... Én például nem járok szórakozóhelyekre. Máshol meg nem merek odamenni egy lányhoz se, pedig sem külsőleg, sem belsőleg nincs probléma velem. De, ha egy lány kezdeményezne, aki tetszik is, biztos, hogy nem utasítanám el. 22F
2011. szept. 4. 14:29
 3/45 anonim ***** válasza:
74%

Nagyok az igényeik és olyanok,mint én:"nem teszik be bármilyen pinába."

Szerintem ez így van jól,egy pasinak legyenek nagyok az elvárásai és ne adja lejjebb,persze ehhez neki is fullosnak kell lennie hozzá.

24F

2011. szept. 4. 14:30
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem találunk normális csajt, elkurvultak a lányok.
2011. szept. 4. 14:38
 5/45 anonim ***** válasza:
Nemtom mér van nekem még soha nem volt csajom, de látni a mai lányok többségét lehet jobb is ha nem is lesz! 20/f
2011. szept. 4. 14:43
 6/45 anonim ***** válasza:
Mert a jó pasik 20%-a dugja a nők 80%-át, a férfiak 80%-ára egyszerűen nincs szükség.
2011. szept. 4. 14:45
 7/45 A kérdező kommentje:
első: dugni és kiélni magukat kapcsolatban is lehet.... ez sztem nem nyerő válasz...
2011. szept. 4. 14:51
 8/45 A kérdező kommentje:
14:38-->azért lehet normális csajt találni, én is az vagyok, és nekem meg azért nincs senkim, mert én meg normális pasit nem találok, pedig sok a jelentkező, de mind olyan h inkább hagyom.. xd :S
2011. szept. 4. 14:53
 9/45 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nincs, hanem, hogy nem találok :)
2011. szept. 4. 14:55
 10/45 A kérdező kommentje:
14:43 :) nah ilyet is ismerek, akinek még egyáltalán nem volt, pedig nem hiszem el h nem talál egy neki való értelmes lánykát..Te szoktál keresgélni egyáltalán? Nem is próbálkozol? Vagy mi a probléma?
2011. szept. 4. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!