Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van olyan h jópár 21-22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van olyan h jópár 21-22 éves pasinak nincs barátnője?

Figyelt kérdés
És mért nem próbálkoznak h legyen? Ha egy csaj kezdeményez feléjük, mért utasítják vissza? Egy csomó ilyen 21-22 évest ismerek....nem értem őket...Szerintetek mi lehet a dologban?
2011. szept. 4. 14:18
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Nem tudom igazából! Ismerkedni nem merek meg mint írtam szerintem jobb is ha nem teszem! Egyszerűen én már lekéstem az egész ilyen dolgot szóval nagyából ennyi.
2011. szept. 4. 15:04
 12/45 A kérdező kommentje:
És nem is akarsz soha barátnőt?
2011. szept. 4. 15:06
 13/45 anonim ***** válasza:

21 éves leszek de még soha nem kezdeményezett nálam egy lány se.

Ha olyan lány szeretne velem összejönni aki nekem tetszik akkor én is tennék azért valamit hogy lehessen belőle egy kapcsolat.

Az általad felvázolt esetben az történhetett hogy azoknak a férfiaknak nem jött be az a lány aki próbálkozott náluk.

2011. szept. 4. 15:07
 14/45 anonim ***** válasza:

Kérdező nincs kedved képet mutatni magadról? Csak kíváncsiság :)

14:38, 14:55 voltam.

2011. szept. 4. 15:08
 15/45 anonim ***** válasza:
Persze jó lenne egy barátnő, de nem halok bele abba szerintem ha nem lesz.
2011. szept. 4. 15:15
 16/45 A kérdező kommentje:
mutatnék képet szívesen csak nem merek küldeni, mert nem tudom ki vagy és így soha senkinek nem adok ki ilyet..
2011. szept. 4. 15:19
 17/45 anonim ***** válasza:

ma 14:29-es vagyok!

Nálam csak tényleg a bátortalanság az ok.

Kérdező, te mit szólnál hozzá, ha az utcán vagy buszon stb. csak úgy odamenne hozzád valaki?:)

2011. szept. 4. 15:24
 18/45 A kérdező kommentje:
amit kérdezne én normálisan válaszolnék neki és így tovább! Nem lennék b*nkó, mi értelme? Buliba én sem járok, nincs értelme, ott nincsenek értelmes pasik...
2011. szept. 4. 15:30
 19/45 anonim ***** válasza:

De bakker most komolyan utcán kell ismerkedni? :D

Se a normális nők se a normális pasik nem járnak bulizni.

15:08 voltam.

2011. szept. 4. 15:32
 20/45 A kérdező kommentje:
de tényleg nem tudom manapság hol lehet ismerkedni, ha nem jár vki buliba (mondjuk ott se igazán)...ismerőseim között vannak jelentkezők, de nekem ők nem kellenek, de most itt nem is ez a probléma...csak úgy ezt még leírtam..
2011. szept. 4. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!