Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van olyan h jópár 21-22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van olyan h jópár 21-22 éves pasinak nincs barátnője?

Figyelt kérdés
És mért nem próbálkoznak h legyen? Ha egy csaj kezdeményez feléjük, mért utasítják vissza? Egy csomó ilyen 21-22 évest ismerek....nem értem őket...Szerintetek mi lehet a dologban?
2011. szept. 4. 14:18
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Ide nem akarom kiírni ha nem baj h mindenki lássa.. ha akarod privátba beszélgethetünk, oda leírom merre lakom :)
2011. szept. 4. 16:38
 32/45 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor írd le privátba:)
2011. szept. 4. 16:39
 33/45 A kérdező kommentje:
Nincs beállítva az a funkciód h lehessen privátba írni, így nem tudok küldeni :/ Majd ha beállítottad, akkor küldök :) Most már csak este tudok írni, mert megyek el itthonról, majd írok :) Szia(sztok) :)
2011. szept. 4. 16:45
 34/45 anonim ***** válasza:
De be van:) Nem baj, írtam én neked:) 22F
2011. szept. 4. 16:47
 35/45 anonim ***** válasza:

"Ha egy csaj kezdeményez feléjük, mért utasítják vissza?"

Hagyjuk már. Én még életemben nem láttam olyat, hogy egy csaj a szó hagyományos értelmében kezdeményezett volna valakinél. A diszkós kis ribancok, akik pedig öt perc ismeretség után le akarják smárolni az embert, noha nem sokkal azelőtt szoptak le valakit a retyóban, nem tekintem kezdeményezésnek.

"azért lehet normális csajt találni, én is az vagyok"

Csak a szokásos. Nyilván te sokkal érettebb vagy a korodnál, tudjuk.

De, hogy normális választ is adjak. Azért, mert egyszerűen nem éri meg. A mai csajok annyira primitívek, pofátlanok és ribancok, hogy elképzelni nem lehet róluk, hogy normális barátnő legyen belőlük. Ráadásul akkorák az igények, hogy az ember haja égnek áll, de még a dagadt és csúnya csajok is kb. 50 cenitvel a föld felett járnak. Nyilván vannak normális csajok is, de én nem igen találkoztam még eggyel sem. Ráadásul semmi szükségem nincs párkapcsolatra. Kinek hiányzik az örökös hisztizés, elszámoltatás, szexszel való zsarolás, aggódás, hogy kivel csal mag éppen?

2011. szept. 4. 16:54
 36/45 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nálam még nem próbálkoztál:)

Az lehet, hogy nem tudják az ilyen helyzetet kezelni és a reakció az elutasítás.

21/F

2011. szept. 4. 18:00
 37/45 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, sosem volt. Nem is igazán mernék megszólítani ilyen szándékkal egy lányt.

Annyira nulla az önbizalmam, hogy teljesen felesleges is lenne próbálkoznom , úgysem lenne esélyem.

2011. szept. 4. 19:15
 38/45 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, nem láttam, mert siettem, épp mentem el otthonról, de már látom h be van állítva :) Válaszolok az e-mail-edre mindjárt ;)
2011. szept. 4. 19:55
 39/45 A kérdező kommentje:
16:54...először is ismerj meg, aztán írj véleményt, oké??
2011. szept. 4. 20:00
 40/45 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem akarlak megismerni. Az általam idézőjelbe tett két mondatod mindent elárul.
2011. szept. 4. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!