Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a jó nőnek pasija, és a jó pasinak barátnője?
Miért van az, hogy egy csinos, szexi, kedves, aranyos, szép lánynak nincs barátja, vagy egy helyes, jóvágású, rendes pasinak nincs barátnője?
Van egy pár ismerősöm, nők, és férfiak, akiknek nincs, sőt olyan is, akinek még sosem volt párkapcsolata, mind tök normális, jófej stb., a mai világban ennyire nehéz párt találni?
Hát én erre azt tudnám mondani, hogy nem nehéz párt találni, viszont normálisat nehéz:S Legalábbis nálam így van. De én meg pont azt vettem észre, hogy a jó pasik mind foglaltak, úgyanúgy a szép lányok is.
Rám is azt mondják sokan, hogy húú milyen szép vagy stb, meg "hogy lehet, hogy nincs senkid"....aztán mégis ez van....:S..Szóval...jah:S:) 20/L
Párt találni nem nehéz. Csak olyan embert aki illik hozzád ill. az elvárásaidnak megfelel.
Nekem is jópár évig nem volt kapcsolatom, ill. olyanok voltak akiket hamar meguntam, csalódtam bennük mert nem azt kaptam amit vártam stb.
Szóval a kérdésedre, feltehetőleg azért nincs a fent említett embereknek társa, mert nem találták meg azt az ember aki nekik kell, vagy csak szeretnek egyedül lenni(néha kicsit jobb, könnyebb) egyedül.
háth de tul sokaig vagy egydeul az semjo nekem meg sosem volt baratnom
az suliban sokat bantottak de most az egytemen sikerult baratokat szerezni igaz nem nagyon megyek sehova foleg anyagi okok miatt de azert neha en is szoktam probalkozni
altalaban nem vad idegeneknel hanem egyetemen - bentlakas - ismerosok ismerosei
most is van egy szep lany aki nagyon tetszik
o az elso baratjaval van mar negy eve es o is nagyon sokaig nem talalt baratot de allitolag az utobbi idoben nem jonnek ki jol
- en peddig az utobbi nehany honappan keztem tobbet beszelgetni ezzel a lannyal es egyre jobban ugy erzem hogy o a tokelestes lany szamomra mert ahogy egyre jobban megismerem egyre jobban magamra ismerek benne ... :) ugy erzem mellete sosem lennek szomoru
csak sajnos mikor vigasztalni probaltam egy apro kudarc miatt es el akartam hivni mondtam , hogy eloben vigasztaljam mert messengeren nem megy olyan jol at ekkor hozzarakta , hogy nem szeretnem ha felre ertenem de csak baratialapon gondoljam es meg serteni sem szeretne
na de utanna nagyon sokszor hangoztatta , hogy milyen jo es kedves meg edes vagyok :) .... talan jobban potyogtak nekem a konnyeim mint neki ez utan , mert jol esett nagyon de o is csak baratkent mondta es nem ugy mint a ferfinak kit szeret
23f
teszek a helyesirasra nagyon keveset hasznalom a magyart es magyar billentyuzetem sincs es most nem volt turelmem talagani hogy hol lehetnek a magyar karakterek
u.i. szerntem a legjobban a noi nem a hibas ezekert a dolgokert meert ok azok kik nem kepesek leglab egyszer talakozni ugy , hogy ne jelentsek ki hogy kicseszet barati talira jon csak ......... mi a fenenek nem lehet meghagy ni legalabb ezt az illuziot az elso tali vegig es utanna vagja a kepembe bocs de csak baratsagrol lehet szo.... igy meg az elettol is elmegy a kedvem de met a talitol is szokszor nem azert mert csak baratsagot akar hanem mert az se tom hanyadszorra nem jott ossze az hogy tudjam , hogy nincs elembe huzva a hatar
hogan legyen igy erom hditani ha tudom hogy ki van jelentve elore hogy nem akar tobbet
ilyenkor nem tom ha megprobalna ... valahogy ugy erznem magamat , hogy szavamat szegek vagy atlepek egy hatatrt amit megtiltott , hogy atlepjek ......... na megyek haza es onan meg irok me lejart mara ....
én azt mondanám, hogy van aki kevésbé válogatja meg a párját mint egyesek. például van az a típus akinek csak a szex kell, lányoknál pedig a pénz. na ez a típus hamar talál magának párt. (ne ragadjunk le annál hogy kiemeltem a szexet és a pénzéhséget, most ez mindegy).
viszont van aki olyan barátot-barátnőt szeretne akit vonzónak talál, ugyanakkor lelki társnak is, mert megérti őt, hasonlóak, jókat tudnak beszélgetni. egyszóval nem csak valakit akar akivel elvan hanem egy társat. van különbség a pár-társ és a barátnő között.
sajnos én is ezt vettem észre... vannak jófej vicces, rendes, sportos, átlagos-jóképű haverjaim akiknek régóta nincs senkijük. a lányok meg teszik itt fel a kérdéseket, hogy miért ilyen szemetek a férfiak? hol vannak a rendes fiúk? stb... stb...
Én is mondhatni, hogy ebbe a kategóriába esem, bár nem vagyok az a feltűnően szép sem, de az átlagosnál igen, tehát sokan megfordulnak utánam azért az utcán...
Nekem az a tapasztalatom, hogy általában nagyon sok srác bunkón, nagyképűen jön oda, de még azok is, akik annyira nem jó pasik. És mivel nem vagyok ronda, ezért úgy gondolják, hogy akkor tuti olyan csaj vagyok, aki mindenkivel ágybabújik és/vagy teljesen hülyének néznek. Szomorú, de a legtöbb fiú meg se akar ismerni, aki többször is randizna velem, azt se érdekli pl hogy mik érdekelnek, milyen filmeket szeretek, milyen knyvet olvastam utoljára, hanem inkább csak bókol és látszik, hogy csak a bugyit akarja lehúzni rólam, mert ő sem mesél magáról. Még aki valamenyire tervez is, az is inkább csak szexkapcsolatot akar, vagy dekorációs célokra beállítani a sarokba, mint egy vázát...
Mivel nem vagyok már annyira nagyon fiatal, ezért én már inkább olyat keresnék, akivel hosszabb távon is megértjük egymást és el tudom képzelni, hogy akár egy életen keresztül vele maradjak és felelősségteljesnek látszik annyira, hogy ő legyen a gyerekeim apja. Nem azt mondom, hogy nincsenek ilyen pasik, de nehéz találni, a rendes srácok hamar elkelnek és nagy verseny folyik értük...
De végülis én nem panaszkodhatom, mert volt már 2 komolyabb kapcsolatom, az egyikből majdnem házasság lett, de aztán mégsem úgy alakultak a dolgok. Szóval mondjuk nem félek, hogy egyedül maradok....
Ja, még a másik gond, bár ezt nem tudhatom biztosan, hogy pl egy csomó pasi, aki kicsit kevesebb önbizalommal rendelkezik alulválaszt, tehát már oda se mer menni egy olyan lányhoz, akit nagyon szépnek tart, mert hogy az biztos nem állna szóba vele. Legalábbis ezzel magyarázom, hogy az amúgy okos, intelligens és nem is rosszul kinéző srácok sokszor kifejezetten csúnya, duci lánnyal járnak, aki nem feltétlenül tűnik ki másban sem (persze ezt sem tudhatom, de ismerek olyan lányt, akiről biztosan tudom...)
Meg az én esetemben a másik "probléma" hogy kb kinézek 20 évesnek, ezért inkább a 22-24 éves korosztály talál meg, akik azért még más szempontok alapján választanak párt...
27/N
en 22-(23 nem soka' ) eves vagyok es elgondolkodva az egyik elozo valasozn en nem baratnot keresek hanem tarsat es azthiszem mar kb mar 3 eve
volt sok lany akivel elegge megertettem magmat de reszukrol egyiknek sem kellet tobb barati kapcsolatnal
most pedig talatam egy nalamnal fel evvel idosebb lanyt aki nek van egy kapcsolata allitolag ami mar nem nagyon mukodik , de ebben a lanyban ugyerzem megtalatam a lelki tarsamat ugyerzem hogy szinte 99%ban megertem es o is meg tud erteni engem.... deh nem tudom mitevo legyek , hogyan erjem ell , hogy kozeledjen o is hozzam eddig a nagyon edes es kedves jelzokkel illetet de sokan azt mondjak ez csak a barati zona jele :(
en lennek a vilag legboldogabb embere ha ilyen belso tulajdonsaggokal rendelkezo lany lehetne a tarsam... igaz elszor a kulselye fogott meg .... a de a belso re aszt lehet mondani hogy megbilincselt es eldobta a kulcsot :)
bocsi az ekezetek hianyaert es a hlyes irasi hibakert
mert a jó nők komoly kapcsolatra mennek, a jó pasik meg alkalmikra
ezért nem találnak egymásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!