Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy több szép lánynak és jó pasinak nincs barátja/barátnője, mint a csúnyábbaknak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 21:28
2/24 A kérdező kommentje:
Na,rosszul tettem fel a kérdést.
Szóval,több csúnyább lánynak/fiúnak van barátja/barátnője,mint azoknak akik jobban néznek ki.
2010. ápr. 27. 21:29
3/24 anonim válasza:
Ja ezen amúgy én is gondolkoztam.:D Kérdezték már páran, hogy hogy lehet az, hogy nincs barátom. Bár ez kicsit csajozós duma..:D
4/24 A kérdező kommentje:
Igen..:D
Egyébként nem általánosítok,hogy mindig így van,de én ezt vettem észre.
2010. ápr. 27. 21:31
5/24 anonim válasza:
A szépek általában beképzeltebbek,önteltebbek,kevésbbé alkalmazkodók.
6/24 anonim válasza:
ja, talán mert válogatnak. Vagy mert a jobb kinézetűek kanosabbak, jobban vonzódnak a rövidebb kalandokhoz.
Már ha ez a feltevés helyes...
7/24 anonim válasza:
az én ismerőseimnél érdekes módon az is számít hogy jól nézz ki meg az is hogy kedves aranyos legyél-.-" na hurrá...de am ez már nekem is feltűnt
8/24 anonim válasza:
Mert a randáknak bármi megteszi.Nekem nem.Lehet hogy nem vagyok egy Álompasi, de azért van önbecsülésem...
9/24 anonim válasza:
Ezek nagyon durva általánosítások. Idéznék a "Két pasi meg egy kicsi" c. sorozatból:
"A gyönyörű nők mind magányosak, mert a férfiak félnek tőlük, azt hiszik róluk, hogy foglaltak"
Nem biztos, hogy szó szerint... De szerintem a lényeg benne van;)
10/24 anonim válasza:
"Mert a randáknak bármi megteszi.Nekem nem.Lehet hogy nem vagyok egy Álompasi, de azért van önbecsülésem..."
teljesen egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!