Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy több szép lánynak és jó pasinak nincs barátja/barátnője, mint a csúnyábbaknak?
Nem akarok általánosítani de aki szép az el van szállva magától és nem hiszi hogy elég jó neki a másik, neki nem elég egy valaki, ő is a külsőt nézi és az ilyen kapcsolatok nem tartanak soká. Én egyébként úgy mondanám hogy több kapcsolatuk volt de rövidebb időtartamban, mert mondjuk a pasija/csaja csak úgymond dísznek volt.
De talán egyszerűbb ha azt mondom hogy egy szép emberrel a külseje miatt állnak neki úgymond kapcsolatot építeni, amíg egy csúnyácskább vagy nem olyan szép emberrel pedig a belsőségei (nem szervei:D) hanem belső értékei és személyisége miatt. És tudjuk hogy az utóbbi az a jó recept.
Én tavaly egy duci, pattanásos lány voltam, mégis egy olyan fiúnak kellettem, aki sportos, helyes arca van és gyönyörű mosolya. Azóta lefogytam, eltűntek a pattanásaim is (valószínüleg a szerelem hatása :D), de ő ugyanúgy szeret...és én is őt. Augusztusban lesz az esküvőnk.
Nem minden a külső...ő felfedezte az akkor meglévő hájréteg és piros pattik mögött a nőt. Ilyen is van.
24/L
23:40-el egyet értek :D
a csúnyábbak sokkal nyomulósabbak mint a szépek :)
hát ez van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!