Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 175 centis pasinak barátnője?
Nem túl alacsony?
Szinte mindenhol én vagyok a legkisebb, a nők 180 centik, a férfiak meg 200 centi körül vannak, még a női átlag magasságot sem érem el:(
14:34
Szerintem te hazudsz.
Micsoda véletlen, hogy akik válaszoltak mint 190 körüliek, mekkora véletlen:D Talán azért történt így mert ez a leggyakoribb.
Hol élsz? :D
Én 172 vagyok, jólenne 175-180-nak lenni, de igyis kb egymagasak a csajok velem, és sok vana ki kisebb, aki meg magasabb az nagyon ritka. A haverok is 5-10 centivel magasabbak vagy egymagasak velem, szóval nincs gond, leszámitva azt, hogy sajnáltatod magad, szóval ha ilyen hisztis vagy tuti nem lesz csajod.
"14:34
Szerintem te hazudsz."
Pffff, na akkor ennyit arról, hogy megpróbáljunk hasznos választ adni.
hordj magassarkút, a lányok bomlani fognak utánad.
de 20 centiset ám!!!
Teljesen mindegy úgyis hazudunk.
Nesze igazság: NEM LEHET! Tényleg abszolúte de mindenki legalább két méter magas. Te pedig magányosan fogsz meghalni, és felzabálnak a macskáid.
Ezt akartad hallani? Mert láthatóan semmi más választ nem fogadsz el. Még jó hogy nem sajnáltatod magad. Képzelem AKKOR mi lenne.
28/F/178cm
ui: Terhes vagy!
14:47
Köszönöm, végre egy normális válasz, tudtam hogy ezért nem lehet barátnőm, végre valaki őszinte volt!
Akkor legalább a csajozásra szánt időmet most már másra tudom fordítani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!