Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes közölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes közölni az ismerkedési szakasz valamely pontján, hogy "csúnyák a melleim, erre számíts, bocsi"?

Figyelt kérdés

Nem tudom, melyik kategóriába passzol jobban a kérdés ez és a Szexualitás közül. Nincs most kedvem mutogatni a sajátjaimat, maradjunk annyiban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szerint nem esztétikusak. Mit kellene csinálnom, hogy ne akkor ejtsenek, amikor már készen állnék arra érzelmileg, hogy intim közelségbe kerüljek a másikkal? Nem veszi ki magát hülyén, ha viszonylag korán hozom szóba a témát?

Hallottam már férfiak szájából, hogy rájuk nézve mennyire nem fair, hogy mi, nők átverjük őket a jól megválasztott melltartóinkkal, és csalódniuk kell, mikor azok lekerülnek rólunk. Nem szeretnék vádolható lenni ilyesmivel sem. Hogyan oldhatom meg a helyzetet? (Műtétre ha össze is sikerülne kaparnom a pénz, még hátra van, hogy leküzdjem a kockázattól és a fájdalomtól való félelmemet.)

2020. jan. 3. 02:11
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó én arról nem tehetek hogy nem tudsz elképzelni helyzeteket, és fura neked ha más meg igen. Ne próbálj pl forgatókönyvet írni, mert nem fog menni, ilyen aggyal.
2020. jan. 3. 12:31
 42/51 anonim ***** válasza:
74%
Felesleges ezen pörögni. Akinek nem tetszikvalami , az menjen.
2020. jan. 3. 13:08
 43/51 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként 41, ha tudnád hányszor segített ki a párommal nehéz helyzetekből hogy kitaláltam előre mit mondok hogy leggyorsabb legyen és érthető, mikor siettünk valahová? :) Nem értem mi ezzel a problémád, a legtöbb ember időnként kitalálja mit fog mondani, ha nehéz a szitu és fontos hogy ne legyen félreértés.
2020. jan. 3. 13:15
 44/51 A kérdező kommentje:

"Huszon egy két évesen még semmi baja a kötőszöveteidnek, melleidnek hidd el."

A szememnek hiszek. Megnyugtatásképpen írtok ilyeneket, tudom, de csak olaj a tűzre. Azt éreztetitek velem, hogy léteznie sem lenne szabad egy olyan testnek, mint az enyém, nem csupán a korunk szépségideáljával megyek szembe, hanem egyenesen a természet rendjével; mintha baromi elképzelhetetlen és abnormális jelenség lenne, hogy valakinek nem feszes, hetyke, tenyérbe simuló cicikéje van 40 éves kor alatt.

"A gond a korosztályod beli fiúk fiatalkori bántó pofátlansága inkább."

Szó sincs pofátlanságról, nagyon illedelmesen, sűrűn elnézést kérve is meg lehet mondani, hogy erre a látványra sajnos nem fog felállni soha, és különösebben fiatalnak sem kell hozzá lenni.

"Ez csak egyoldalú megfigyelés"

Nem. Már leírtam: "maradjunk annyiban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szerint nem esztétikusak." Ettől még nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy valaki tolerálni fogja (urambocsá izgatónak találja majd, mert miért ne), de elhihetitek, ha azt mondom, nem a kisujjamból szoptam, hogy lehetne szebb.

"Az egyik nagyobb, mint a másik? Senkit nem érdekel. Az legyen a legkevesebb. Én amitől hányok az a parizer mellbimbó."

Zseniális. Vigasztalni akar azáltal, hogy leírja az általa (franc se tudja, milyen alapon) feltételezett hibámról, hogy nincs azzal semmi baj, majd elkezdi fikázni az olyan mellet, amilyen az enyém valójában. :D

Egyébként köszönöm a tanácsokat, nem hagyom őket figyelmen kívül, csak úgy éreztem, ezekre reagálnom kell külön.

2020. jan. 3. 14:03
 45/51 anonim ***** válasza:
68%
Nekem extra lógós melleim vannak sajnos, ami tudom, hogy sokaknak nem tetszik, és egy jól megválasztott melltartóval napközben ez nem látszik. Én éppen ezért az exemnek megmondtam, hogy lógnak és emiatt kicsit zavarban vagyok... nyilván nem első randin, de nem is közvetlenül az akció előtt, hanem amikor úgy elkezdtük először feltérképezni egymás testét, tapi, ilyesmik. Én nem hiszem, hogy erről beszélni gáz. Amit tanácsolnék, az az, hogy ne azzal kezdd, hogy "ronda a mellem", hanem konkrétummal (pl. hogy lóg).
2020. jan. 3. 14:15
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez is olyan mint bármelyik másik helyzet, aki nincs benne elképzelni nem tudja és nem érti miért is probléma ez?

Kérdező, én megértelek, hasonló problémával küzdök, de ahogy látom lassan átesel a ló másik oldalára és ha így állsz hozzá hiába tesz meg mindent majd a pasid azért,hogy elhitesd, Neki így kellesz ahogy vagy, még azt sem hiszed el, és ez már baj.

Ha ennyire zavar el kell gondolkodnod a plasztikai műtéten, esetleg feltöltésen ha nem akarsz drasztikusabb beavatkozást.

És ezt nem más miatt, magad miatt, hiszen önértékelési zavarod lehet ami kihathat bármi egyébre is az életedben.

Vannak olyan pasik akiket az bizonyára zavar, úgy,ahogy mindenkit zavarhat a másik nemnél bármi egyéb testi adottság.De vannak olyanok is, és ezt hidd el, akiket ez a legkevésbé zavar és elfogad olyannak amilyen vagy.

Sőt, pontosan úgy tetszel Neki.

2020. jan. 3. 14:34
 47/51 anonim ***** válasza:
24%
#42 fú mekkora oltás! Sokat készültél rá? :D
2020. jan. 3. 15:26
 48/51 anonim ***** válasza:
68%

"Azt éreztetitek velem, hogy léteznie sem lenne szabad egy olyan testnek, mint az enyém"

Teljesen átérzem ezt.

Plusz az ilyen meghazudtol. Nem tudja megkülönböztetni az őszinte aggodalmat a "nem akarom, hogy megbánts" érzést az "instr1bi ajakharapdálva egotuningot vár"-tól.

2020. jan. 3. 15:32
 49/51 anonim ***** válasza:
68%

Ugye az megvan, hogy sok pasinak annyira lóg a heréje, hogy mikor szarnak, belelóg a klotyóvízbe?

És semmi bocsánat, semmi agonizálás, pedig a here alapból úgy lóg, mint egy kegyetlen lógós mell.

2020-ra legyen már annyi önbizalmunk, mint egy átlagmuksónak.

2020. jan. 3. 15:40
 50/51 anonim ***** válasza:
0%
#47 parancsolsz?
2020. jan. 3. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!