Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes közölni az ismerkedési szakasz valamely pontján, hogy "csúnyák a melleim, erre számíts, bocsi"?
Nem tudom, melyik kategóriába passzol jobban a kérdés ez és a Szexualitás közül. Nincs most kedvem mutogatni a sajátjaimat, maradjunk annyiban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szerint nem esztétikusak. Mit kellene csinálnom, hogy ne akkor ejtsenek, amikor már készen állnék arra érzelmileg, hogy intim közelségbe kerüljek a másikkal? Nem veszi ki magát hülyén, ha viszonylag korán hozom szóba a témát?
Hallottam már férfiak szájából, hogy rájuk nézve mennyire nem fair, hogy mi, nők átverjük őket a jól megválasztott melltartóinkkal, és csalódniuk kell, mikor azok lekerülnek rólunk. Nem szeretnék vádolható lenni ilyesmivel sem. Hogyan oldhatom meg a helyzetet? (Műtétre ha össze is sikerülne kaparnom a pénz, még hátra van, hogy leküzdjem a kockázattól és a fájdalomtól való félelmemet.)
Szerintem elég gáz lenne :D! Egyrészt lehet ez csak önbizalom jellegu gond - tekintve hogy enis 25 evig abban a hitben eltem hogy nem szepek a melleim. De aztan rajottem hogy azok es vegig hulye voltam. A parjaim is az utobbit igazoltak.
Masreszt ez gyerekes gondolkodasra vall.
Itt az oldalon csak a pici lógás elismert, mindenki csak azt nézi el.
Én megértelek, 10 évvel ezelőtt ott voltam, ahol te. Az én megoldásom, hogy nem ismerkedem.
Az nem megoldas hanem stagnálás egy hülye gondolati mezőn. :D
Természetesen a mutasd meg-es magaslabdás dolgot NEM ITTENI küldözgetésre értettem, hanem arra, hogy ha ezt mondod erre lehet ez a válasz. De semmi esetre sem menekülés. Ezzel nem azt vívod ki hogy a pasi elismerően ciccent hogy milyen korrekt csaj, hanem vagy arra gondol hogy most azt várod dícsérjenek, vagy azt, hogy vígasztaljanak, vagy azt, hogy nulla az önbizalmad. Amíg nem látta ugyanis végig gondolhatja azt, hogy oke a csajnak nincs onbizalma de nekem meg tetszhet a melle... tehat szerintem mindenkepp bakloves lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!