Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes társkereső oldalra regisztrálni és ha igen melyikre?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, eddig még nem nagyon volt tapasztalatom ilyen téren. Régebben mindenki azt mondogatta, hogy ráérsz még a pasizással, várd meg az igazit stb. Viszont eddig egyetlen sráccal randizgattam egy ideig, és a sima csóknál vele is megálltunk. Lehet azért mert nem is érdekelt ez az egész szerelem, szex téma úgy igazán akkor még. Most viszont szeretnék ismerkedni, esetleg kapcsolatot is. Csak nem tudom, hogy hogy kezdjek neki. :D arra gondoltam talán kezdésnek ez jó lehet. Ti mit gondoltok ezekről az oldalakról? Van köztük normálisabb?
2020. jan. 2. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden oldalon emberek vannak, akik között vannak idióták, és vannak normálisak. Jó sok ajánlatot fogsz kapni, kevés lesz közöttük a normális. De egy próbát megér. Az önbizalmadnak biztos jót tesz.
2020. jan. 2. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Egy próbát megér, de készülj fel... Sok nő panaszkodik arra hogy sok intim képet kap.
2020. jan. 2. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy nagyon csúnya akkor napi 10 levelet/új üzenetet fogsz kapni bárhol. Badoon chatelni lehet. Randivonal parom.hu levelezős. Hamupipőkének kell lenni!! A szemét közűl válogatni a gyémántot. Pasik 70%a csak dugni akar. Itt is sok privátot fogsz kapni!

Ffi33

2020. jan. 2. 18:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok pár tanács: ha nem nagyvárosban laksz akkor legközelebbi várost add meg lakhelynek! Ne a saját keresztneved használd. =>facebookon ne találjanak meg. Első randi csak világosban nyilvános helyen.
2020. jan. 2. 18:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 😀

Igazából én is ezeket hallottam, hogy a nagyrésze a felhasználóknak csak szexuális kapcsolatot szeretne létesíteni általában. 😂

Viszont nem biztos, hogy ezzel a kategóriával kellene kezdenem...😂 Kicsit tartok is ezektől az oldalaktól, mert hát internet, itt mindenki az lehet aki akar. 🤔

2020. jan. 2. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Második hozzászóló volnék : Miért nem próbálkozol suliban vagy munkahelyen személyesen ismerkedni?
2020. jan. 2. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha Tinderre/Badoora regisztrálsz készülj fel hogy nagyon lefognak rohanni. Ha csak átlagos vagy már akkor is napi 500 like kevésnek fog számítani, inkább több. Én pl. 12 óra alatt 1000 likehoz közelítettem.

Abból aztán lesz minden, olyan is aki a világ másik végén lakik, olyan is aki 20 évvel idősebb nálad, lesznek tökös nők is, pár aki harmadikat keres, stb.

Nagyon nehéz kirostálni hogy kit likeolj vissza, mert a rengeteg tahó között a normálisabbak is elvesznek. Azt tudom javasolni a távolságot amiben keres állítsd olyan 40 km-re maximum, de ez se teljesen megoldás, mert aki egyszer téged már jobbra húzott úgyis felfogja dobni, hiába lakik 100 km-re.

2020. jan. 2. 19:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Ilyen fiatalon miért szükséges a társkereső oldal?

Egyetlen egyet ismerek, ami tényleg korrekt, ahol tuti, hogy senki sem akar szexkapcsolatot + komolytalanul eleve nem is lehet regisztrálni, mert muszáj írnod magadról és kitölteni az adataidat. Az Első találkozás.

Viszont itt is inkább a 30-as korosztály keresi a párját, így pl én 25 évesen abszolút nem tudok kivel ismerkedni.

A velem egykorúak is maguknál idősebbet keresnek...

A Tinder-hez és Badoo-hoz pedig nem vagyok azon a szellemi szinten, hogy ott bárkivel is beszélni akarjak.

2020. jan. 2. 19:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi megint mindenkinek!

Második válaszoló: suliban próbáltam, az említett srác is évfolyamtársam volt. De nem jött össze a dolog. Most egyetemen vagyok de szinte csak lányok vagyunk a szakon. Hétvégente dolgozom, de ott is a dolgozók csak lányok/nők szinte egy-két kivétellel, de hát azért na..😂😂

Így aztán ez a dolog nem annyira

2020. jan. 2. 19:56
 10/14 A kérdező kommentje:
*nem annyira mūködik
2020. jan. 2. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!