Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső vagy chat oldalon érdemes ismerkedni?
Miért eddig mire válaszoltunk?
Most attól, hogy nem preferáljuk egyiket sem, a témával kapcsolatosan válaszoltunk.
Én nem osztom azt a nézetet, hogy a netes társkeresők rosszak. Kb 1 évig tök jól szórakoztam ott.
Egyébként jelenlegi kapcsolatom is onnan van, több mint egy éve.
Szerintem attól függ, hogyan fogod fel?!
Nem szabad túl komolyan venni, nagyon sok pasi és nő is csak sex miatt fent, nem gondolják komolyan. Én mondjuk nem ezek közé tartozom, de persze semmi jónak nem vagyok az elrontója sem :)
Viszont nagyon sokat randiztam és beszélgettem, és rengeteg érdekes dolgot meg tudtam az emberekről. Nagyon szórakoztató volt. Aztán úgyis kialakul, van akivel csak egyszer találkoztunk, mert nem jött be a dolog. Nekem pozitív tapasztalataim vannak, jó fej embereket ismertem meg, és csak azért nem alakult ki kapcsolat, mert nem ugyanazt akartuk, vagy valami más körülmény miatt.
Persze sok ott is a hülye, mint mindenhol...
Ezeket ki kell szűrni. Találkozás előtt mindig sokat beszélgetni, és több fényképet kérni, minél többet kérdezni, sokat megtudni, olvasni a szavak mögött.
Egy jó tanács: nős pasiknak ne dőlj be! :)
Én nagyon élveztem ezt az időszakot! Jó móka volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!