Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes közölni az ismerkedési szakasz valamely pontján, hogy "csúnyák a melleim, erre számíts, bocsi"?
Nem tudom, melyik kategóriába passzol jobban a kérdés ez és a Szexualitás közül. Nincs most kedvem mutogatni a sajátjaimat, maradjunk annyiban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szerint nem esztétikusak. Mit kellene csinálnom, hogy ne akkor ejtsenek, amikor már készen állnék arra érzelmileg, hogy intim közelségbe kerüljek a másikkal? Nem veszi ki magát hülyén, ha viszonylag korán hozom szóba a témát?
Hallottam már férfiak szájából, hogy rájuk nézve mennyire nem fair, hogy mi, nők átverjük őket a jól megválasztott melltartóinkkal, és csalódniuk kell, mikor azok lekerülnek rólunk. Nem szeretnék vádolható lenni ilyesmivel sem. Hogyan oldhatom meg a helyzetet? (Műtétre ha össze is sikerülne kaparnom a pénz, még hátra van, hogy leküzdjem a kockázattól és a fájdalomtól való félelmemet.)
"Amíg nem látta ugyanis végig gondolhatja"
Aha, de ha meg már látta, jobb esetben vetkőzés után felöltöztet, rossz esetben egyszer megdug illemből, aztán dob.
# 11
Látom elég hulladék "férfiakkal" hozott össze a sors vagyis inkább te magad hoztad velük össze, ha ilyen ostobaságokat írogatsz. Közel sem csinálnak, mondanak ilyeneket a férfiak csak a legtaplóbb prolik esetleg.
11. Ilyet a budos eletben nem tapasztaltam hallottam sehol senkinel. Max akkor ha a nő tenyleg nagyon NAGYON gusztustalan volt. De a leirt eset kozel sem hangzik annak. Maradjunk ennyiben.
Abba a játékba meg kár belemenni hogy “mivan ha” mert a mivanhában MINDENT bele lehet làtni. De ilyen alapon a mivanhát mindenre le lehet vetíteni és akár ha akarom holnap reggelre egy apokalipszist kepzelek ide egy logikusan levezetett fantazia alapjan. De ennek van ertelme? Mivanha. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!