Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes közölni az ismerkedési szakasz valamely pontján, hogy "csúnyák a melleim, erre számíts, bocsi"?
Nem tudom, melyik kategóriába passzol jobban a kérdés ez és a Szexualitás közül. Nincs most kedvem mutogatni a sajátjaimat, maradjunk annyiban, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szerint nem esztétikusak. Mit kellene csinálnom, hogy ne akkor ejtsenek, amikor már készen állnék arra érzelmileg, hogy intim közelségbe kerüljek a másikkal? Nem veszi ki magát hülyén, ha viszonylag korán hozom szóba a témát?
Hallottam már férfiak szájából, hogy rájuk nézve mennyire nem fair, hogy mi, nők átverjük őket a jól megválasztott melltartóinkkal, és csalódniuk kell, mikor azok lekerülnek rólunk. Nem szeretnék vádolható lenni ilyesmivel sem. Hogyan oldhatom meg a helyzetet? (Műtétre ha össze is sikerülne kaparnom a pénz, még hátra van, hogy leküzdjem a kockázattól és a fájdalomtól való félelmemet.)
Nem mondanék semmi ilyesmit. Lehet poénból megjegyezném, de semmi esetre sem mondanám azt amit írtál.
Mondjuk én már 41 vagyok, rég megbékéltem magammal. Tedd te is ezt.
Ha magad nem fogadod el, hogy várod el mástól?
Egy idegen nő mellét, vagy fotót két ciciről teljesen másképp" véleményezel mint egy Hozzád közelálló nő vonatkozásában teszed. Akibe fülig szerelmes vagy kevésbé fog érdekelni,hogy milyen a cicije, főleg ha alig várod,hogy megérintsd. De ehhez kell a személyisége és az egymás iránt érzett vonzalmatok is.
Egy kép alapján akár lehúzhatod azt, amiért a valóságban mégis odalennél. Főleg kerek "ámblokk"-ban.
Mi egyszer megtettük ezt a párommal, anonimként pár fotót feltett véleményezésre,hogy erősítse az önmagammal szembeni negatív értékelésemet.
Vékony vagyok, ehhez az alkathoz viszonylag nagyok a melleim (75/D). Nem nehéz tippelni, 10 pasiból 10 odáig volt érte,pedig messze van a tökéletestől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!