Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ennyi lelkileg roncs no?
A hiszti, mint bántalmazás. Hát, az a férfi is instabil lelkileg, akinek egy hiszti egyenlő azzal, hogy az apja késsel a kezében, vigyorogva számol vissza, hogy mennyi idejük van eltakarodni, mielőtt leszúrja őket.
De ja, egy hisztis nő eszméletlen kemény károkat okoz, évek múlva is izzadtan kelsz fel, mert hisztizett a csajod.
#22 Nagyon durván kisarkítod és kiforgatod ezt.
Az egy dolog ha valakit ilyen bántalmazások értek. De ez SENKIT nem jogosít fel arra, hogy tönkretegye a párját, a kapcsolatot és lelki terrorban tartsa. Akit ilyen bántalmazások értek és ennyire defektes lett lelkileg az kezeltesse magát könyörgöm és ne akarjon szegény kis virágszál képében tetszelegni és mindent a múltjára fogni. Ez nem mentség arra ha valaki nem tud kommunikálni. Ez nem mentség arra, hogy valaki a párján vezeti le a sérelmeit.
Nekem is van kismillió ilyen sérelmem csak tudod ahelyett, hogy úgy álltam volna hozzá, hogy megengedhetem magamnak a hisztit és érzelmi bántalmazást a párom felé én elmentem pszichológushoz, tanfolyamokra és kezeltettem magam, megtanultam kommunikálni. Aki erre nem hajlandó az ne akarjon áldozatként tetszelegni és ne fogja a múltjára a szörnyű viselkedését mert bőven van kiút ha valaki vbáltozni akar.
Leírtad, hogy miért. Volt valami traumája kicsiként, és ez túl sok emberre jellemző...Sajnos.
Persze egyre több figyelmet kapnak a mentális gondok (ez jó!), de a társadalom nagy részében még mindig él az a tudat, hogy aki pszichológushoz jár, az gyenge/bolond (ez rossz).
Szerintem se hisztizzen senki, engem csak az zavar, hogy a pasiknak annyira nincs traumájuk, hogy egy hiszti stressz nekik. Őszintén irigylem őket.
MINDENKINEK van baja. A kérdezőnek az, hogy neki kiegészítőnek kell a nő. Nem tartja őket embereknek, érzésekkel, csak szopásra nyissák ki a szájukat, oszt jó' van.
Ha EMBEREKRE írta volna ki a kérdést, azt mondom, igazi válaszok érdeklik, de nem, csak az önutáló nők válaszai érdeklik, hogy bólogathasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!