Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek lelkileg egy roncs a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek lelkileg egy roncs a Mirabella mellékhatásától?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Inkább mástól.
2013. okt. 30. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
nagyon ritka esetben lehetnek depresszív gondolataid, érzéseid. Én elmennék íratni másikat. mióta szede?
2013. okt. 31. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
szeded*
2013. okt. 31. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:
1 hónapja..ez meg kb 2 hete jött elő
2013. nov. 2. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
mennyire súlyos? csak levert,szomorú vagy, vagy a gondolataid is homálypsak? előző vagyok.
2013. nov. 2. 21:22
 6/7 A kérdező kommentje:
annyira nem vészes, csak eléggé idegesítő. néha néha ok nélkül ingerült leszek, és utánna meg szarkedvű, aztán eltelik egy kis idő és minden oké...remélem valaki érti is, hogy mit is akarok igazából mondani/ kérdezni. kicsit zavaros..
2013. nov. 3. 00:11
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ettől, nekem is kb ilyen. emellé 180as lett a vérnyomásom tőle (nem kévézok)
2014. febr. 7. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!