Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha nemtudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha nemtudnátok eldönteni, hogy az fáj jobban, ahogy bánik veletek a párotok, vagy ha szakítanék vele, akkor a hiánya? Lelkileg és idegileg már egy roncs vagyok tőle.

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le és beszéld meg vele, majd ez alapján dönts(etek). Szerintem ez a legoptimálisabb megoldás.

Mindenképp említsd meg neki, hogy a szakítás lehetősége is az eszedbe jutott. Egy szerető ember egy ilyen kijelentés után képes változtatni, ha sikerül megbeszélni a problémákat, akkor nincs gond. Ha pedig negatívan fogadja, hogy "hagyj el akkor", ha nem akar változtatni, ha azt mondja, hogy veled van a probléma, akkor pedig szakítasz vele.

2013. dec. 20. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
ez már megtörtént....az volt rá a válasz hogy ő senkinek nem könyörög..menjek ha valami nem tetszik...de teljes szívemből szeretem!!!!
2013. dec. 20. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Voltam ilyen helyzetben sajnos.. rengetegszer próbáltam beszélni vele hogy változzon meg stb ő ennek ellenére megbántott folyamatosan sőt egyre jobban így kezdtem tőle elhidegülni és a végére kiölte belőlem azt hogy szeretem, pedig nyáron úgy volt hogy ha összevesztünk aludni nem tudtam egyszerűen olyan rosszul voltam de a sok veszekedés meg a bántások elérték azt hogy szakítás után maga a beszélgetések együtt töltött idő mással való pótlás hiányában kb 2 hétig voltam rosszul miatta, ergo hosszabb távon ha a megbeszélés mint az én esetemben nem működik meg kell szakítani a viszonyt és a kapcsolatot mert így sokkal jobb lesz majd.
2013. dec. 20. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts. Keress egy olyan embert , aki rendesen bánik veled és nincs ez a megalkuvott helyzeted
2013. dec. 20. 16:49
 5/6 ASOT ***** válasza:

Akármit is mondunk a végén mindig ott lesz az a szó, hogy "De!" teljes szívemből szeretem.....

Szóval meggyőzni mi nem fogunk tudni téged, hogy hagyd el.

Innentől kezdve viszont ha vele maradsz akkor ezzel együtt kell élned. Amiből vagy elkerülsz egy diliházba vagy a fene tudja,.

2013. dec. 20. 17:23
 6/6 anonim válasza:
szakítanék vele.
2013. dec. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!