Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem veletlenül ugy szolit a telefonban, ahogy anno amikor meg együtt voltunk az jelent valamit? Kedvesen beszelt velem.
A volt menyasszonyom kb. 2 es fel ev szakitas utan szolitott "szivemnek". 1 eves kisfia es baratja mellett...
A srac ezelött is utalt es ki nem allhatja, hogy sikerült megöriznünk baratsagunkat. Ettöl kezdve allando cirkusz van, amikor nagy ritkan tudnank talalkozni ex-menyasszonyommal. Attol, hogy mar nem vagyunk együtt, elötte es utana is nagyon jo baratok voltunk/vagyunk. En is 2 eves parkapcsolatban elek. Szerencsere az en baratnöm jobban bizik bennem es egyaltalan nem problemazik.
Szerintem csak megszokás. A férjem, mikor még csak 2 éve voltunk együtt egy régi ismerősének a volt barátnője nevén mutatott be. Valójában csak a vezetéknevet mondta ki, aztán elment a hangja is. Elég ciki volt, fogtam magam és bemutatkoztam. A férjem úgy égett, mint a véres rongy, mikor elment az ismerős vagy hatszázszor bocsánatot kért és azt mondta, hogy olyan rég nem látta ezt az ismerőst és akkor volt vele napi kapcsolatban, amikor még az exével járt (7 évig voltak együtt) és hirtelen ez jött a szájára.
De pl. mondta már az anyukájának, hogy "szívem", ami egyébként engem illet. Az sokkal viccesebb volt, egyszerűen olyan volt a szituáció, ami inkább velem szokott előfordulni és egyből a "szívem" jött a szájára. Azon jót nevettünk mind a hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!